De Bobi Neacșu,

Mai bine de jumătate de oră le-au trebuit mascaţilor din trupele speciale să înţeleagă că au greşit adresa percheziţiei şi au năvălit la altă adresa, unde au băgat în sperieţi o mamă şi doi minori, arată brasovstiri.ro.

Conform sursei citate, strigătele mascaților i-au trezit din somn pe copii, care s-au refugiat plângând în camera mamei lor. Au urmat bătăi violente în ușa de la intrare, după care anchetatorii au intrat în casă.

„Nu știam ce să fac, le-am dat actele, le-am spus că este o greșeală, dar tot insistau cu mandatul de percheziție, copiii plângeau. Cei mici erau foarte speriați. Am chemat ambulanța, au făcut atac de panică. Nu sunt absurdă, înțeleg urgența, dar totuși, ce Dumnezeu, suntem oameni…intră și ne omoară, iar apoi își cer scuze”, a spus femeia.

Nu au ascultat nimic. M-am prezentat, le-am spus cum mă cheamă, ei nimic strigau continuu „Unde-i, unde-i?” și-mi fluturau hârtiile alea de nici nu apucam să văd pe cine caută.

Percheziția oamenilor legii, autorizată de Tribunalul Brașov, îl viza de fapt pe un brașovean învinuit de constituire de grup infracțional și infracțiuni informatice.

Mascații au stat în locuința femeii timp de 35 de minute, în intervalul 7.00-7.35, conform procesului-verbal al intervenției. În același document se menționează că „accesul în curtea imobilului s-a făcut prin escaladarea gardului din lemn, iar ușa locuinței a fost găsită în poziție închis-descuiat”.Cu ocazia pătrunderii în locuință și pe proprietate nu a fost (SIC) distruse sau degradare bunuri, obiecte sau valori”, se mai menționează în procesul-verbal.

Citeşte şi:

”Murim și noi, mor și pacienții!” O asistentă din spitalul unde un pacient a fost găsit decedat în curte nu mai vrea să tacă ”de frică” și scoate la iveală situația din secția de cardiologie

Omul de pe Vârful Omu! Povestea lui George Porancia, meteorologul care trăiește de 36 de ani la 2.500 de metri altitudine

Numărul bolnavilor de coronavirus a depășit 60.000. Într-o singură zi au murit 242 de oameni, dublu față de ziua precedentă

RECOMANDĂRI
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
GSP.RO
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
Horoscop 5 iunie 2020. Berbecii pot avea o zi explozivă, Vărsătorii se eliberează de prejudecăți
HOROSCOP
Horoscop 5 iunie 2020. Berbecii pot avea o zi explozivă, Vărsătorii se eliberează de prejudecăți