Mergi direct la conținut »
A ucis un pieton cu un bolid Ferrari, în 2008, iar acum soția lui caută o mașinuță "cu licență de la Ferrari" pentru copilul lor
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > A ucis un pieton cu un bolid Ferrari, în 2008, iar acum soția lui caută o mașinuță "cu licență de la Ferrari" pentru copilul lor

A ucis un pieton cu un bolid Ferrari, în 2008, iar acum soția lui caută o mașinuță „cu licență de la Ferrari” pentru copilul lor

Mașinuță Ferrari pentru copil, după ce tatăl a ucis cu un Ferrari un pieton. Cucoana lui Adrian Cocoană, bărbatul care a ucis un tânăr cu un Ferrari la Timișoara, caută o mașinuță: Să fie originală și cu licență de la Ferrari.

De Raluca Diaconu,

Îl mai țineți minte pe Adrian Cocoană (FOTO), bărbatul din Timișoara care a devenit faimos după ce a ucis un tânăr, pe trotuar, cu un Ferrari și apoi a fugit de la locul accidentului?

A ieșit din închisoare și s-a căsătorit, de două ori, acum are și un copil, soția sa actuală, Roxana, caută o „mașinuță originală și cu licență de la Ferrari”, pe Facebook.

Timișoreanul Adrian Cocoană a ajuns cunoscut în luna august a anului 2008, după ce s-a urcat cu un Ferrari pe trotuar, omorându-l pe tânărul Lucian Reja, de 28 de ani, care se afla în trecere pe trotuar, pe Calea Aradului din Timișoara.

Imediat dupa tragedie, peste o suta de taximetristi si prieteni ai lui Lucian Reja au organizat un marș pentru tânărul ucis de Ferrari, față de șoferii care conduc cu viteză și nu pățesc nimic.

Adrian Cocoană a fugit de la locul accidentului, împreună cu iubita sa de atunci, fiica unui manelist din Banat, cu care s-a logodit ulterior, chiar când se afla după gratii.

Deși era absolvent al Facultății de Medicină, Cocoană și-a abandonat victima sub bolid, la locul accidentului. S-a prezentat a doua zi la Poliție, însoțit de avocați.

O femeie de 70 de ani cu COVID-19 a fost găsită moartă în casă de către îngrijitoarea ei, în Giulești. După 12 ore de sunat la DSP și Ambulanță, nu a fost ridicată de nimeni
Recomandări

O femeie de 70 de ani cu COVID-19 a fost găsită moartă în casă de către îngrijitoarea ei, în Giulești. După 12 ore de sunat la DSP și Ambulanță, nu a fost ridicată de nimeni

 

Procesul lui s-a judecat la Craiova, la cerința avocaților, care au invocat presiunea la care ar fi supuși magistrații din Timișoara.

El a fost condamnat la patru ani de închisoare în octombrie 2011, a executat doi ani, iar în septembrie 2013 a fost eliberat condiționat, după doi ani de detenție, pentru un comportament exemplar.

Între timp, Adrian Cocoană s-a căsătorit, a făcut un copil, iar soția lui cere ajutorul „mămicilor mai tari ca Google”, pe un grup de Facebook. Caută o mașinuță de aceeași marcă, cel mai probabil pentru copilul ei, la care vrea neapărat și garanție.

„Caut să cumpăr această mașinuță, dar să fie originală și cu licență de la Ferrari. Mă interesează să am și garanție. Nu am un buget anume, caut calitate și seriozitate”, a scris ea în descrierea unei fotografii cu o mașinuță Ferrari roșie, postată pe un grup de Facebook destinat mămicilor. Ea nu spune însă pentru cine este mașinuța.

ferrari sotie adrian cocoana

FOTO: Facebook.com


CITEȘTE ȘI… Un orădean a tapetat un autoturism cu bileţele post-it. Motivul pentru care bărbatul a făcut asta. “E alimentat cu energie divină?”


 

Close
Închide
  Close