De Valentina Postelnicu,

Deputaţii ALDE trec la grupul lui Victor Ponta, Pro Europa

UPDATE ora 17.00 Zece deputaţi ALDE s-au afiliat grupului PRO Europa, a anunţat luni, în plenul Camerei Deputaţilor, preşedintele de şedinţă, Carmen Mihălcescu.

Mihălcescu a precizat că deputaţii Varujan Vosganian, Anton Anton, Florică Calotă, Adrian Mocanu, Steluţa Cătăniciu, Marius Surgent, Andrei Gerea, Eusebiu Pistru, Toma Petcu şi Constantin Avram vor fi afiliaţi grupului parlamentar PRO Europa.

Săptămâna trecută, grupul ALDE de la Camera Deputaţilor s-a desfiinţat după ce Graţiela Gavrilescu, Ion Cupă, Marian Cucşa, Alexandru Băişanu şi Mihai Niţă au anunţat că îşi vor desfăşura activitatea în Parlament ca neafiliaţi.

ALDE dă afară din partid cinci secretari şi subsecretari de stat

Cinci secretari şi subsecretari de stat şi-au pierdut calitatea de membru ALDE, ca urmare a nerespectării deciziei Delegaţiei Permanente din 26 august privind denunţarea protocolului cu PSD şi ieşirea de la guvernare, a anunţat, luni, preşedintele partidului, Călin Popescu-Tăriceanu.

„Cei care în baza deciziei Delegaţiei Permanente de a ne retrage de la guvernare nu şi-au depus demisiile din funcţiile de secretari de stat sau asimilate acestora şi-au pierdut calitatea de membri”, a declarat Tăriceanu, la finalul şedinţei Biroului Politic Executiv al ALDE.

Cei cinci sunt: Nicolae Nasta – secretar de stat în Ministerul Apărării Naţionale, Teiu Păunescu – secretar de stat în Ministerul Muncii, Cătălin Harnagea – director general RoAid, Octavian Ilişoi – vicepreşedinte ANSVSA cu rang de subsecretar de stat, Liliana Mincă – vicepreşedintele ANPC cu rang de subsecretar de stat.

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini
Recomandări

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini

Meleşcanu trece, împreună cu alţi doi senatori ALDE, la grupul PSD din Senat

Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu a venit la tribuna forului pentru a anunţat că a contestat la Tribunalul Bucureşti, excluderea sa din ALDE.

El a arătat că, până la decizia instanţei, trebuie să activeze într-un grup parlamentar, astfel că va activa la PSD.

Alţi doi senatori ALDE, Ionuţ Sibinescu şi Daniel Zamfir, şi-au anunţat trecerea la grupul PSD.

mă consider membru ALDE.

Citeşte şi:

Cum explică Lucian Mândruță faptul că fetița din Gura Șuții a fost găsită abia după două zile de la răpire. Trupul copilei a fost „confundat cu un gunoi”

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială