Mergi direct la conținut »
Mersul trenurilor, în noaptea când se trece la ora de iarnă. Precizările CFR Călători
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mersul trenurilor, în noaptea când se trece la ora de iarnă. Precizările CFR Călători

Mersul trenurilor, în noaptea când se trece la ora de iarnă. Precizările CFR Călători

CFR Călători a anunțat joi, 25 octombrie, prin intermediul unui comunicat, care va fi mersul trenurilor, în noaptea când se trece la ora de iarnă. În acest weekend, în noaptea de sâmbătă/duminică (27/28 octombrie), trecem la ora de iarnă, când ora 04.00 devine ora 03.00.

Trecerea la ora Europei Orientale nu modifică mersul trenurilor în vigoare, astfel că garniturile vor pleca din gări (staţiile din care se formează) după ora oficială de vară până în noaptea de 27/28
octombrie.

Toate trenurile de călători care au ora de plecare din staţiile de formare după ora 04.00 vor pleca la orele din Mersul Trenurilor în vigoare, respectând ora Europei Orientale.

Având în vedere că şi în ţările vecine trecerea de la ora de vară la ora Europei Orientale oficială se face în aceeaşi zi de 28 octombrie 2018, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Bulgaria și Ucraina, trenurile vor circula după orele din Mersul Trenurilor în vigoare.

Înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii sunt rugați să se asigure că au bilet, pentru evitarea taxării suplimentare în tren corespunzătoare rangului de tren și zonei kilometrice și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Află cum ne influențează sănătatea trecerea la ora de iarnă și apoi vezi cum ne adaptăm la ora de iarnă. 5 lucruri de făcut pentru a o depăși cu ușurință!


Citește și… Caracatiţa terenurilor de la Aeroportul Otopeni: Gigi Becali a cumpărat cu un euro metrul pătrat și-l poate vinde cu 25, dar spune că va accepta orice preț al statului! “Eu trăiesc în creștinism, nu în capitalism”


 

Close
Închide
  Close