Mergi direct la conținut »
Mesajul lui Arnold Schwarzenegger după operația pe cord deschis
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Mesajul lui Arnold Schwarzenegger după operația pe cord deschis

Mesajul lui Arnold Schwarzenegger după operația pe cord deschis

Mesajul lui Arnold Schwarzenegger după operația pe cord deschis. Arnold Schwarzenegger a revenit, luni, pe rețelele sociale, după ce a suferit o intervenție chirurgicală cardiacă și le-a mulțumit cadrelor medicale care l-au ajutat să ”se întoarcă” și fanilor care l-au susținut.

Cunoscutul actor, ajuns la 70 de ani, a fost campion mondial de culturism și guvernator al statului american California. El a trecut, joia trecută, printr-o operație pe cord deschis de înlocuire a unei valve cardiace implantate în urmă cu 20 de ani.

Printr-o postare dedicată celor 4,2 milioane de fani care îl urmăresc pe Twitter, Arnold Schwarzenegger a scris: ”E adevărat: m-am întors! Am adormit aşteptându-mă să am o mică incizie şi m-am trezit cu una mare – dar ştiţi ce? M-am trezit, şi asta e ceva pentru care merită să fiu recunoscător. Le mulţumesc doctorilor şi asistentelor. Şi mă simt cu adevărat foarte recunoscător pentru toate mesajele frumoase”.

Valva cardiacă i-a fost implantată, inițial, în 1997, în vederea corectării unei malformații cardiace congenitale și acum a trebuit să fie înlocuită. Din nefericire, actorul a suferit complicaţii și a fost operat de urgență pe cord deschis.

Operația a durat câteva ore, iar acum, starul din seria de filme „Terminator” se recuperează, fiind în stare stabilă.


EXCLUSIV/Zoli de la Sistem a predicat la Slujba de Înviere a credincioșilor catolici

FOTO: EPA

Close
Închide
  Close