Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mesajul președintelui Klaus Iohannis după ce în România a fost depistat primul caz de coronavirus

Mesajul președintelui Klaus Iohannis după ce în România a fost depistat primul caz de coronavirus

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj în contextul confirmării primului caz de coronavirus în România. Șeful statului a a îndemnat la calm și a anunțat că nu există motive de panică.

De Cristian Otopeanu,

Klaus Iohannis a informat, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că „este normal să tratăm cu toată seriozitatea situația generată de apariția cazurilor de coronavirus în Europa și de confirmarea unui caz pe teritoriul României, dar nu există niciun motiv real de panică”.

Totodată, șeful statului a precizat că românii trebuie să aplice „cu rigurozitate recomandările autorităților” și de a se „informa constant din surse credibile și oficiale”.

Răspândirea de știri alarmiste sau chiar de știri false poate genera o epidemie de panică, cu consecințe nocive pentru semenii noștri

Președintele Klaus Iohannis:

„Instituțiile responsabile au luat toate măsurile care se impun pentru a împiedica răspândirea acestui virus în țara noastră și a limita efectele sale negative. Să fim solidari în a descuraja orice încercări de a crea senzaționalul în aceste momente”, a mai transmis Klaus Iohannis.

Cum ne putem proteja de coronavirus:

Close
Închide
  Close