De Mihai Niculescu,

Autoritățile din Vietnam participă și ele la ancheta care se derulează în prezent în Marea Britanie și Belgia, țară de unde a plecat camionul cu cele 39 de persoane găsite decedate.

Un localnic din Hanoi a primit un mesaj terifiant de la fiica lui, plecată de curând spre Marea Britanie, relatează stirileprotv.ro.

„Îmi pare rău, tată şi mamă. Drumul meu peste ocean nu a avut succes. Mamă, tată, vă iubesc atât de mult… Mor pentru că nu pot respira” i-a scris fata tatălui său.

Mesajul şocant l-a făcut pe tatăl fetei să creadă că fiica lui era în containerul în care, în urmă cu câteva zile, au fost descoperite cadavrele. Bărbatul a relatat că a plătit 40.000 de dolari traficanţilor pentru a o duce pe fiica lui în siguranţă, în Marea Britanie, către un viitor mai bun. Nu ştia însă în ce condiţii va călători.

„I-am cerut nişte informaţii despre cum o să călătorească, ce mijloace de transport o să folosească. Mi-a spus că va merge pe o rută sigură, pentru VIP-uri, cu avionul, cu maşina. Dacă ştiam că va merge aşa… nimeni nu şi-ar lăsă copiii să plece. Nu aş fi lăsat-o să plece” a declarat tatăl tinerei.

Șoferul a fost acuzat de omor

Între timp, șoferul camionului care transporta containerul, Mo Robinson,a fost pus sub acuzare pentru omucidere, scrie presa britanică. În Marea Britanie, patru persoane au fost arestate până acum în legătură cu acest caz tulburător.

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!
Recomandări

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!

 

Anchetatorii britanici au descoperit puţine acte de identitate asupra victimelor din containerul frigorific şi nu pot identifica, deocamdată, toate persoanele decedate. Oficialii fac apel la cei care au informaţii despre acest caz cutremurător să ajute la derularea anchetei.

„Nu putem specula în acest moment cu privire la naţionalitatea tuturor celor decedaţi aflaţi în vehicul, dar vă pot spune că toate victimele au fost scoase afară. Ele sunt acum la Spitalul Broomfield şi vor fi supuse necropsiei. De întreaga acţiune se ocupă legiştii. Procesul de recuperare a fost efectuat de legişti” a precizat Martin Pasmore, inspector-şef de Poliţie.

Din cealaltă parte a lumii, autorităţile vietnameze au primit deja mai multe sesizări din partea unor cetăţeni care spun că rudele lor au plecat spre Marea Britanie în aceeaşi perioadă şi acum nu mai pot fi contactate. Printre ei este şi un tânăr de 20 de ani, despre care familia crede că s-ar fi aflat în containerul descoperit lângă Londra.

Citeşte şi:

În mijlocul dezorganizării generale, Orlando Șchiopu, unul dintre șefii ISU, cedează nervos și înjură morții: “Lasă-i în p**a mea”!

Noi imagini din camera în care Dincă spune că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu. Anchetatorii au găsit afișele cu care ”monstrul” încerca să racoleze femei ”fără obligații”

Cultul lui Pomohaci | Cât de ușor scapă de închisoare pedofilii din România. ”Ar fi trebuit să fie închis pentru ce mi-a făcut, dar e liber. Nu înțeleg! Legislația este greșită”

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»
GSP.RO

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală