Mergi direct la conținut »
ȘTIREA MEA/ Mesajul unei românce din Australia pentru guvernanți:. „Aveți bunul simț să demisionați”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > ȘTIREA MEA/ Mesajul unei românce din Australia pentru guvernanți:. „Aveți bunul simț să demisionați”

ȘTIREA MEA/ Mesajul unei românce din Australia pentru guvernanți:. „Aveți bunul simț să demisionați”

Mesajul unei românce din Australia pentru guvernanți, în ziua protestului diasporei. O româncă stabilită în Australia le cere guvernanților să-și dea demisia, după ce au reușit să „mobilizeze diaspora la un miting”.

„Dragi concetățeni care conduceți România astăzi, vă rog să conduceți în așa fel să fim mândri de țara noastră. Noi ducem cu mare cinste și mândrie numele de ROMÂN. Aveți bunul simț să demisionați dacă nu puteți mai mult decât ați arătat. Și pe aici demisionează parlamentarii cînd dezamăgesc. E un lucru de onoare să spui că nu poți și să te retragi cu mândrie

În rest numai de bine și mult succes,

Maria”

Ce înseamnă România pentru voi, cei aproape patru milioane de români care ați decis să plecați?

Împărtășiti cu Libertatea modul în care păstrați vie amintirea locurilor din care ați plecat. Aveți un colț special în locuința dumneavoastră sau la birou? Ați arborat steagul României la fereastra locuinței din Spania, Italia, Marea Britanie, Germania, Canada sau Statele Unite? Ori ați pregătit o seară românească, cu mâncare tradițională, pentru prietenii din țara adoptivă?

Trimite-ne imagini sau videoclipuri și ele vor fi publicate pe libertatea.ro!

Dacă ai o informaţie, fotografie, captură, filmuleţ pe care vrei să le publicăm, trimite-le în formularul de AICI sau pe WhatsApp, la numărul 0729729000.

Pe 10 august, mulți dintre românii plecați în străinătate s-au întors în țară pentru mitingul diasporei. Pe rețelele de socializare au apărut deja imagini cu românii, care și-au pus drapelul la mașină și au pornit către București.


Citește și VIDEO / Protestatara mătușa Marioara, la mitingul diasporei: ”Sunt din județul Teleorman, mă lupt cu cel mai mare șarlatan. Acolo-i vicleanu, acolo-i șarlatanu”


 

Close
Închide
  Close