Mergi direct la conținut »
Patricia, mezina primarului Emil Boc, a obținut o notă mai mică la Istorie după ce a contestat-o pe cea primită inițial
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Patricia, mezina primarului Emil Boc, a obținut o notă mai mică la Istorie după ce a contestat-o pe cea primită inițial

Patricia, mezina primarului Emil Boc, a obținut o notă mai mică la Istorie după ce a contestat-o pe cea primită inițial

Patricia, mezina primarului Emil Boc, a obținut o notă mai mică la Istorie după ce a contestat-o pe cea primită inițial. Fiica cea mai mică a primarului Clujului, Emil Boc, fost premier, a constestat nota obţinută la Istorie la examenul de Bacalaureat. Ăn urma corectării, Patriciei Boc i-a fost scăzută nota şi, implicit, media de la 9,73 la 9,66.

Potrivit site-ului Ministerului Educaţiei Naţionale, Patricia Boc a contestat nota 9,8 primită la Istorie, iar în urma corectării nota i-a fost scăzută la 9,6, ceea ce a dus şi la reducerea mediei, de la 9,73 la 9,66, notează Mediafax.

Mezina primarului Emil Boc, fost premier, a luat inițial 9,4 la Limba Română, 9,8 la Istorie şi 10 la Logică, argumentare şi comunicare, obținând media 9,73. După scăderea notei la istorie, i-a scăzut și media, la 9,66.

Patricia Boc este absolventă a Liceului Teoretic „Gheorghe Şincai” Cluj-Napoca. Ea va da, în 25 iulie, examen de admitere la Facultatea de Medicină Dentară a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, unde la specializarea Medicină Dentară au fost scoase la concurs 79 de locuri la buget. Fiica cea mică a lui Boc va susține examen doar din biologie şi chimie.

În judeţul Cluj, au fost depuse peste 900 de contestaţii la Bacalaureat. În urma rezolvării contestaţiilor, au fost înregistrate două noi medii de 10 în plus, faţă de cele trei iniţiale.

După contestaţii, rata de promovare la Bacalaureat în judeţul Cluj a crescut de la 81,14% la 82,30%, judeţul ocupând tot primul loc pe ţară.

FOTO: Facebook.com


Citește și: Pană de curent la Neversea 2018. 30 de minute fără sonorizare și lumini după ce Grasu XXL a înjurat Guvernul pe scenă


 

Close
Închide
  Close