Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Michelle Obama, cea mai admirată femeie din SUA. A întrerupt supremația de 17 ani a lui Hillary Clinton | FOTO

Michelle Obama, cea mai admirată femeie din SUA. A întrerupt supremația de 17 ani a lui Hillary Clinton | FOTO

Fosta Primă Doamnă a SUA, Michelle Obama, a reușit o super performanță. Ea a pus capăt supremației de 17 ani a unei alte foste soții de președinte: Hillary Clinton.

De Dana Aramă,

Michelle Obama a devenit cea mai admirată femeie din Statele Unite, potrivit unui sondaj dat publicității joi de compania Gallup. Ea a obținut 15% dintre voturi.

Odată cu această reușită, fosta Primă Doamnă a SUA Michelle Obama a detronat-o pe Hillary Clinton, care a deținut titlul de cea mai admirată femeie din Statele Unite timp de 17 ani consecutiv. În total, de-a lungul anilor, Hillary Clinton a obținut locul întâi în clasamentul respectiv de 22 de ori.

Anul acesta, soția fostului președinte american Bill Clinton ocupă poziția a treia, alături de actuala Primă Doamnă, Melania Trump. Cele două au obținut 4% dintre voturi. Poziția secundă în top i-a revenit celebrei prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey, cu 5% din totalul voturilor.


Și partenerul de viață al lui Michelle Obama, Barack Obama, fostul președinte al SUA, stă foarte bine în clasamentul dat publicității de compania Gallup. Acesta a rămas, pentru al 11-lea an consecutiv, cel mai admirat bărbat din America. Actualul lider de la Casa Albă, Donald Trump, ocupă poziția a doua în clasament, pentru al patrulea an consecutiv.

Pentru sondajul din 2018 realizat de compania Gallup, un număr de 1.025 de americani au fost consultaţi în perioada 3 – 12 decembrie, conform Agerpres.

FOTO: Hepta

Citește și: Domenii cheie din Guvern, conduse de miniştri fără pregătire de specialitate: Un secretar şcolar la Interne, un designer la Apărare şi un inginer de la „parfumerie” la Fonduri Europene

Close
Închide
  Close