Mergi direct la conținut »
Mihai Bobonete, prins de furtuna din  Halkidiki. "În ultima secundă ne-am ridicat și ne-am adăpostit"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mihai Bobonete, prins de furtuna din Halkidiki. "În ultima secundă ne-am ridicat și ne-am adăpostit"

Mihai Bobonete, prins de furtuna din Halkidiki. „În ultima secundă ne-am ridicat și ne-am adăpostit”

Actorul Mihai Bobonete a fost prins în Grecia de furtuna care a făcut ravagii în regiunea Halkidiki.

De Dana Aramă,

Actorul a povestit prin ce a trecut pe contul său de Facebook.

„Ce să vă mai spui?
Nenorocire, așa ceva am mai văzut cu ochii mei, la Făcăieni prin 2000 și puțin, când împreună cu finul meu, am fost luați pe sus de prima tornadă făcută publică de pe la noi.
Aici în Grecia am fost la un pas să o mierlim, pentru că tot insistam să stăm pe terasuca aia și să vedem ce se aude ca un șuierat așa… În ultima secundă ne-am ridicat și ne-am adăpostit.
Horror a fos, vânt cu peste 120km/h, ploaie extremă, copacii căzuți, acoperișuri smulse, garduri căzute, mașini luate pe sus, plajă nici nu zici că a fost…
Acum suntem bine, să sperăm că nu se întoarce. Continuăm… , a scris actorul.

O furtună puternică a afectat aseară nordul Greciei (regiunea Halkidiki), în urma căreia și-au pierdut viața șase turiști, între care doi români. Au fost semnalate fenomene meteo extreme, vânt foarte puternic, ploaie şi grindină, care au distrus clădiri, au rupt copaci din rădăcină și chiar au măturat rulote. 


Citește și:

Doi români, o femeie și fiul ei de 8 ani, au murit în urma unei furtuni care a lovit Halkidiki! E stare de urgență în nordul Greciei | VIDEO

Close
Închide
  Close