MENIU CAUTĂ

Mihai Fifor, despre conflictul Firea-Dragnea: „Orice supărare trece și domnul președinte Dragnea este deschis la dialog”

Distribuie

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a vorbit la Antena 3 despre conflictul dintre primarul Capitalei, Gabriela Firea, și președintele PSD, Liviu Dragnea. Fifor este convins că cei doi vor trece peste neînțelegeri. 

Mihai Fifor crede că Liviu Dragnea și Gabriela Firea se vor împăca și că tot conflictul a pornit de la o supărare personală a primarului Capitalei.

„Președintele Dragnea a susținut candidatura Gabrielei Firea și a susținut nominalizarea colegei mele la Primăria Generală a Capitalei și eu cred că de-a lungul acestei perioade de când doamna Gabriela Firea este primar general, atât președintele Dragnea cât și PSD, prin Guvern, au încercat să susțină proiectele importante. 

Eu cred că e o supărare a doamnei primar general. Sunt lucruri pe care sunt foarte convins că le va regla cu domnul președinte Dragnea, pentru că orice supărare trece și domnul președinte Dragnea este deschis la dialog. Sunt convins că vor găsi calea de a lămuri aceste neclarități apărute în ultima vreme”, a spus Fifor, la Antena 3.

Marți seară, Gabriela Firea a continuat seria de atacuri la adresa lui Liviu Dragnea, pe care l-a acuzat din nou că nu a sprijinit proiectele Primăriei Capitalei. Totodată, Firea a spus că liderul PSD o vede drept un pericol politic.


CITEȘTE ȘI: 

Scandal pe bani. Conflict deschis Președinte-Guvern, la rectificarea bugetară

Citește mai multe despre mihai fifor pe Libertatea.

Comentarii