De Adrian Ilie,

”Când narcisismul devine patologic, bichonul începe să se creadă pitbull… umflă pieptul, îți flutură nările și se tot admiră în oglindă. Mamă, mamă ce voinic! Aș râde, dacă n-ar fi atât de trist”, a scris Mihai Fifor.

Deși nu-i pomenește explicit numele, Fifor îl acuză pe Teodorovici că este lipsit de morală și că a urmărit doar interesele personale în cele cinci luni în care fost în conducerea partidului.

”Pot înțelege frustrarea, individualismul, nevoia de a te vedea mereu în lumina reflectoarelor, dar nu pot accepta aroganța, auto-suficiența și lipsa bunului simț”, a continuat Mihai Fifor.

Nu pot să accept mârlănia unora, grobianismul și lipsa de bun simț. Nu cu astfel de oameni poți porni un proiect nou, de care are atâta nevoie acest partid. Românii s-au săturat de violență verbală, de ură și de superficialitate.

Mihai Fifor:

Pentru a proba caracterul lui Teodorovici, Fifor a relatat o întâmplare care ar fi avut loc la o reuniune a PSD.

”În urmă cu câțiva ani, la o masă cu vreo 8 colegi senatori, la Tulcea, într-o context asemănător, personajul este întrebat frontal: „Dacă tot vorbești de prietenie și de colegialitate, după 3 ani împreună, spune-ne pe numele mic la fiecare dintre noi, cei din jurul mesei…”. Răspunsul a fost doar tăcere”, a conchis fostul secretar general.

Eugen Teodorovici a admis că l-a făcut ”șobolan” pe Mihai Fifor, după ce acesta din urmă a declarat, la un post de televiziune, că Teodorovici și-a dat demisia din postul de președinte executiv, deși acesta a fost singurul care a refuzat să demisioneze la ultima ședință a Comitetului Executiv Național al PSD.

”Recunosc că l-am făcut şobolan pe Fifor. Asta recunosc. Am urmărit discuția telefonică pe post a acestuia şi m-am enervat. Am început sa-l caut prin partid. Voiam să îi dau o lecție de morală. Spre norocul dumnealui nu l-am găsit. Măcar să fi spus adevărul”, a declarat, la România TV, Eugen Teodorovici.

Citeşte şi:

Băsescu, despre noua conducere a PSD: „Dacă-i arunci pe toți în apă, plutesc. Măcar Dăncilă mai avea o bunătate”

Marcel Ciolacu anunță că PSD nu va depune moțiune de cenzură anul acesta și spune că este în discuții cu partidul lui Victor Ponta

Cine este Marcel Ciolacu, noul președinte interimar al PSD. Care e cel mai controversat aspect al carierei sale

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.