13 Oct. 2017 00:06 , de Valentina Postelnicu

Ministrul Răzvan Cuc, despre demisie: „Mulţumesc tuturor colegilor pentru susţinere, dar asta e decizia pe care am luat-o!”

Distribuie

Ministrul Răzvan Cuc, despre demisie: Mulţumesc tuturor colegilor pentru susţinere, dar asta e decizia pe care am luat-o!, a spus ministrul, la ieșirea din ședința conducerii PSD, după mai bine de cinci ore de dezbateri aprinse, care s-au încheiat cu demisiile a trei miniștri importanți: Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc.

'Am luat decizia, mi-am menţinut decizia şi în cadrul CEx-ului. Mulţumesc tuturor colegilor pentru susţinere, dar asta e decizia pe care am luat-o', a spus Cuc.

Întrebat dacă consideră că e decizia corectă, Răzvan Cuc a răspuns: 'Asta este decizia pe care am luat-o şi nu mai comentez.

Sevil Shhaideh, Rovana Plumb şi Răzvan Cuc părăsesc Guvernul. Conducerea PSD s-a reunit, joi după-amiază, la sediul central al partidului din Aleea Kiseleff, pentru a sta față în față cu premierul Tudose și a pune pe masă toate nemulțumirile din ultima perioadă.

După mai bine de 5 ore de discuții, demisiile lui Sevil Shhaideh, Rovana Plumb, Răzvan Cuc au fost acceptate de PSD. Vineri, la ora 12:00, va avea loc o nouă şedinţă a Comitetului Executiv al PSD, pentru stabilirea noilor propuneri pentru cei trei miniştri care au demisionat joi. Tot atunci va avea loc și coaliția de guvernare, cu cei de la ALDE.

Citește și: Editorial de Claudiu Săftoiu. TAROM – destinația unui eșec administrat politic

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, luni, 23 iulie 2018. Berbecii au o stare de spirit excelentă
Loading...
Comentarii