Mergi direct la conținut »
VIDEO | Momentul dramatic în care o tânără urmărită în trafic de poliție este aruncată din mașină
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Momentul dramatic în care o tânără urmărită în trafic de poliție este aruncată din mașină

VIDEO | Momentul dramatic în care o tânără urmărită în trafic de poliție este aruncată din mașină

Imaginile în care o mașină este urmărită de poliție pe străzile din Carolina de Sud au fost date publicității. Urmărirea se termină dramatic, cu șoferul care este azvârlit din vehiculul care se rostogolește pe șosea. 

Poliția din Florence County a făcut publică înregistrarea video cu incidentul care a avut loc la începutul lunii. Brittany Nicole Jeffords, 22 de ani, a fost oprită de autorități într-o parcare după ce nu a oprit la un semafor, potrivit leoaffairs.com.

În mașina condusă de tânără se mai afla și un pasager care a fost reținut de poliție. Cât timp pasagerul era reținut, tânăra a plecat în trombă cu SUV-ul său.

 

Urmărirea a început, Brittany conducând cu viteză pe stradă, dar și prin curțile oamenilor pentru a scăpa de poliție. După mai multe minute de urmărire, ofițerul din mașina de poliție apelează la o manevră prin care atinge SUV-ul.

Tânara pierde controlul vehiculului care se răstoarnă, rostogolindu-se pe șosea. În imagini se poate observa cum trupul lui Brittany zace lângă o bordură. În ciuda impactului violent, ea a supraviețuit accidentului.

Brittnay a apărut, marți, în fața instanței, fiind pusă sub acuzare pentru patru abateri în trafic. Ea este încă în arestul poliției, cauțiunea fiindu-i stabilită la suma de 3.650 de dolari.


EXCLUSIV/Zestre pentru viitoarea sa fiică! Sorin Brotnei a lăsat microfonul și s-a apucat de recondiționat case vechi, în Maramureș


 

Close
Închide
  Close