MENIU CAUTĂ

VIDEO | Momentul în care cei doi hoți au furat geanta cu 500.000 de lei din mașina unui afacerist! Au folosit tocul unui pistol

Distribuie

Un om de afaceri a rămas, luni dimineață, fără 500.000 de lei, după ce banii i-au fost sustrași din mașina proprietate personală. Au apărut și imagini de la acest jaf ca-n filme.

Pe imagini se vede cum proprietarul și-a lăsat mașina pe o stradă din Brăila, din zona Lacu Dulce, în apropiere de casa mamei sale. Doi bărbați, care au fost prinși și identificați, au lovit luneta cu tocul unui pistol, până când s-a spart. Au luat banii și au fugit, a anunțat viata-libera.ro.

Cei doi sunt niște gălățeni cu vârstele de 45, respectiv, 46 de ani. 

Au abandonat o mașină cu plăcuțe de înmatriculare false

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în jurul orei 08,00, cei doi gălăţeni ar fi venit în municipiul Brăila cu două autoturisme, folosind la comiterea faptei doar unul dintre acestea, pe care l-au abandonat pe raza municipiului Brăila, şi şi-au continuat deplasarea cu cel de-al doilea.

Totodată, s-a constatat că plăcuţele de înmatriculare folosite figurează ca aparţinând altor autoturisme”, se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.  
Prejudiciul a fost recuperat parţial, aproximativ jumătate din suma furată, iar cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar azi de va judeca cererea procurorilor de reținere preventivă pentru 30 de zile.


INTERVIURILE LIBERTATEA | Preotul Francisc Doboș, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București, despre Notre-Dame: ”Această tragedie trebuie să ne apropie, într-o Europă dezbinată de valorile morale și creștine”

Citește mai multe despre Brăila, furt și Galați pe Libertatea.

Comentarii