Mergi direct la conținut »
VIDEO | Momentul în care Miley Cyrus este agresată de un fan în Barcelona
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Momentul în care Miley Cyrus este agresată de un fan în Barcelona

VIDEO | Momentul în care Miley Cyrus este agresată de un fan în Barcelona

Miley Cyrus și soțul ei, actorul Liam Hemsworth, au fost surprinși, duminică, în timp ce ieșeau din hotelul la care au stat în Barcelona, Spania. Mai mulți fani îi așteptau pe cei doi, iar unul dintre ei a făcut un gest șocant. 

De Andreea Radu,

Cântăreața de 26 de ani mergea în spatele soțului ei, 29 de ani, când un bărbat a apucat-o de păr și a încercat să o sărute, potrivit Daily Mail.

Într-un videoclip care a apărut pe internet se poate vedea cum bărbatul își face loc printre oameni și își pune brațul după gâtul lui Miley Cyrus, trăgând-o spre el să o sărute.

Vedeta reușește să scape, întorcându-și capul, iar unul dintre agenții de securitate sesizează ce se întâmplă și îl îndepărtează pe autorul agresiunii.

Cyrus se afla în Barcelona pentru a performa la Primavera Sound Festival. Nici ea, nici soțul ei, actorul Liam Hemsworth, nu au comentat incidentul pe rețelele sociale.

Foto: EPA


FOTO&VIDEO/ Incident în timpul finalei Tottenham – Liverpool. O tânără a intrat pe teren în costum de baie! Ce mesaj avea scris pe ea


 

Close
Închide
  Close