De Ciprian Iana,

În plus, mai multe asociații de elevi au susținut demiterea ministrului Educației pentru modul în care Monica Anisie a gestionat criza cauzată de pandemia de coronavirus.

”Nimic nou: ministrul educației, pe lista posibililor sacrificați pentru „împrospătarea imaginii guvernului”.Nu există ministru al educației, în România sau oriunde în lume, care să nu facă greşeli. Dar acest lucru nu înseamnă că trebuie schimbat la fiecare şapte luni, aşa cum se întâmplă la noi, cel puțin din 2015 şi până azi”, a notat, sâmbătă, Remus Pricopie pe pagina sa de Facebook.

Rectorul SNSPA a continuat: ”În plus, cred că trebuie căutat adevăratul motiv al schimbării: este în interesul educației sau este doar dorința unora de a scăpa de un ministru care spune ”NU” solicitărilor venite pe canale neoficiale?”.

”Anumiți foşti şi/ sau actuali demnitari trebuie să înțeleagă că resursele publice ale educației, atâtea câte sunt, trebuie alocate transparent către şcoală şi universități şi nu pe canale dosite, în interesul unui grup nelegitim, care încearcă de câțiva ani să monopolizeze deciziile din sectorul educației, la nivel guvernamental şi parlamentar, indiferent cine a fost (oficial) la guvernare”, a conchis Pricopie.

Remus Pricopie

În spaţiul public au apărut, vineri, informaţii conform cărora premierul României urmează să demită trei miniştri, printre care şi Monica Anisie, ministru al Educaţiei şi Cercetării.

Ceilalți doi miniștri despre care s-a vorbit că ar urma să fie demiși din funcție sunt Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne și Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice

FORO: Remus Pricopie – Facebook

Citeşte şi:

O placă tectonică uriașă de sub Oceanul Indian se rupe în două

Jude Law va deveni din nou tată. ”Tânărul Papă” mai are cinci copii

Pe 13 iunie se reia fotbalul în România, anunță Răzvan Burleanu. Meciurile din Liga 1 și Liga 2, fără spectatori

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.