De Mihai Niculescu,

„Infirmierele mânjesc pereții cu mopuri jegoase după ce au întins mizeria și pe culoare. Cu aceleași instrumente infecte se face așa zisa curățenie și prin saloane”, scrie deputatul USR, cel care a făcut public și cazul pacientei arse în sala de operații de la Floreasca, în postarea sa.

El a mai scris că este „imperios necesar ca Ministerul Sănătății să mobilezeze resursele necesare pentru ca în spitalele României să fie instruite infirmierele cu reguli de igienă draconice”.

Ulterior, deputatul USR a venit cu noi precizări și a afirmat că cei din conducerea spitalului neagă orice responsabilitate.

„NIMIC ȘOCANT! (…) De vină ar fi o firmă de curățenie contractată de spital ale cărei infirmiere au făcut ce trebuie, așa se șterg pereții… Nu am cuvinte dar aștept raportul DSP București în acest caz!” a scris Emanuel Ungureanu.

Citeşte şi:

Ministrul de Interne trimite Corpul de Control la ISU Dolj, după ce Libertatea a dezvăluit că 101 cadre militare sunt rude între ele

Relațiile dintre România și Iran, de-a lungul timpului: noi le-am electrificat o parte din țară, ei ne-au scufundat o navă

Reprezentantul forumului german spune că legea nu prevede nivelul la care directoarea Colegiului Goethe trebuie să știe germană!

Criza precedentă: Gigi a fost singurul clarvăzător, restul Ligii 1 s-a prăbușit
GSP.RO

Criza precedentă: Gigi a fost singurul clarvăzător, restul Ligii 1 s-a prăbușit

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur