Mergi direct la conținut »
Motivul incredibil pentru care o bunică și-a împușcat nepotul! Bătrâna nu crede că va ajunge la închisoare
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Motivul incredibil pentru care o bunică și-a împușcat nepotul! Bătrâna nu crede că va ajunge la închisoare

Motivul incredibil pentru care o bunică și-a împușcat nepotul! Bătrâna nu crede că va ajunge la închisoare

O femeie din Minnesonta, în vârstă de 75 de ani, a fost arestată după ce și-a împușcat nepotul pentru că acesta a pus o ceașcă de ceai pe mobila din sufrageria sa.

Helen Lenoir Washington a fost acuzată de atac cu o armă periculoasă, potrivit poliției. Totul s-a petrecut la mijlocul lunii octombrie, însă cazul a ieșit la iveală abia acum, după ce bunica a fost eliberată din arest, scrie krmg.com.

După ce a fost arestată, bătrâna a întrebat polițiștii unde l-a împușcat pe nepotul ei și le-a menționat că nu crede că ar trebui să meargă la închisoare pentru gestul său.

Oamenii legii l-au găsit pe tânăr împușcat în picior, după ce s-a certat cu bunica lui pentru că a pus o ceașcă de ceai pe mobila din sufragerie, chiar dacă ea i-a spus să nu o facă. Bunica a vărsat apoi ceașca cu ceai a nepotului și s-a dus să-și ia arma.

Ulterior, tânărul și-a făcut alt ceai, pe care l-a pus din nou pe mobilă. Acela a fost momentul în care bunica și-a ieșit din minți și a început să îl împuște.

Un judecător a decis ca bătrâna să fie supusă unei investigații psihologice, pentru a vedea dacă a avut discernământ în momentul producerii incidentului.


CITEȘTE ȘI: VIDEO | De la 7 grade afară la 32 de grade în metrou! Metrorex ține peste o jumătate de milion de oameni în condiții de Sahara!


FOTO: EPA

Close
Închide
  Close