Mergi direct la conținut »
Motivul pentru care Ion Iliescu nu a participat la parada de 1 Decembrie
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Motivul pentru care Ion Iliescu nu a participat la parada de 1 Decembrie

Motivul pentru care Ion Iliescu nu a participat la parada de 1 Decembrie

Primul președinte al României după Revoluția din 1989, Ion Iliescu, nu a fost prezent, pentru prima oară în toți acești ani, la parada de 1 Decembrie. Soția sa a explicat care a fost motivul absenței acestuia.

De Dana Aramă,

Ion Iliescu a stabilit o premieră de Ziua Națională a României. Fostul președintre al României nu a fost prezent la parada care a avut loc de 1 Decembrie la Arcul de Triumf din Capitală.

Toată lumea s-a întrebat care a fost cauza absenței fostului lider de la Cotroceni.

Soția lui Ion Iliescu, Nina Iliescu, a explicat, pentru România TV, care a fost motivul pentru care acesta nu a fost prezent la parada de 1 Decembrie.

Nina Iliescu a declarat că Ion Iliescu are unele probleme de sănătate minore. Nina Iliescu susţine că fostul preşedinte a suferit recent o entorsă, lucru care l-a împiedicat să participe la eveniment.

Nina Iliescu a afirmat că fostul președinte a transmis un mesaj către Administrația Prezidențială în urmă cu câteva zile, pentru ca absența sa să nu lase loc interpretărilor.

În tribuna oficială s-a aflat preşedintele Klaus Iohannis, alături de fosţii preşedinţi Emil Constantinescu şi Traian Băsescu, premierul Mihai Tudose şi de mai mulţi membri ai Guvernului, dar nu şi preşedinţii celor două camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu alegând să asiste la paradă din zonă.


Citește și: EXCLUSIV/O mămică a adunat în jurul ei 80.000 de producători. Fermierii on-line!


 

Close
Închide
  Close