Mergi direct la conținut »
Motivul șocant pentru care un bărbat a vrut să fie îngropat cu o avere uluitoare
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Motivul șocant pentru care un bărbat a vrut să fie îngropat cu o avere uluitoare

Motivul șocant pentru care un bărbat a vrut să fie îngropat cu o avere uluitoare

Înainte să moară, Charles Obong, din Uganda, i-a lăsat instrucțiuni exacte soției sale cu privire la cum vrea să fie înmormântat.

Bărbatul de 52 de ani i-a cerut femeii să pună în sicriu suma de 6 milioane de șilingi Kenyeni, adică 51.480 de mii de euro, pentru „a-l mitui pe Dumnezeu”, potrivit pulselive.co.ke.

Charles, un fost ofițer la Ministerul Serviciului Public, spunea că îi va oferi acești bani lui Dumnezeu în ziua Judecății de Apoi pentru a-i ierta păcatele.

Pentru a se asigura că planul lui va fi pus în funcțiune, Charles și-a pus sora și fratele să se asigure că soția lui va face așa cum i-a spus el.

Un ziar din Uganda raportează că după ce bărbatul a murit din cauza unei boli și a fost îngropat lângă casa lui din Lira, membrii clanului lui i-au deshumat rămășițele și i-au luat banii.

Citește și:Caz bizar în județul Vaslui: O femeie moartă a fost ridicată din sicriu de procurori. Sătenii vorbesc despre o răzbunare a medicului din comună

 


Pe ce au cheltuit sportivii primii bani câștigați ca profesioniști | GALERIE FOTO


 

Close
Închide
  Close