Mergi direct la conținut »
Motivul șocant pentru care un bărbat și-a ucis fosta concubină în Timișoara. „M-a sunat la telefon ca să aud cum face dragoste cu băiatul din depou” / VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Motivul șocant pentru care un bărbat și-a ucis fosta concubină în Timișoara. „M-a sunat la telefon ca să aud cum face dragoste cu băiatul din depou” / VIDEO

Motivul șocant pentru care un bărbat și-a ucis fosta concubină în Timișoara. „M-a sunat la telefon ca să aud cum face dragoste cu băiatul din depou” / VIDEO

Principalul suspect în cazul crimei pasionale comise în apropierea gării din Timișoara a fost prins miercuri dimineață. Florin Scripcariuc a dezvăluit că a fost orbit de gelozie în momentul în care și-a ucis fosta concubină cu care are un copil de doi ani. Tânărul de 33 de ani a spus că femeia l-ar fi sunat în timp ce ea făcea dragoste cu un alt bărbat.

De Răzvan Mihalașcu,

Polițiștii de la Transporturi Feroviare l-au descoperit pe suspect în Gara de Nord din Timișoara. Bărbatul a fost depistat în trenul Timișoara – Iași care voia să plece în această dimineață.

Motivul șocant pentru care un bărbat și-a ucis fosta concubină în Timișoara

Bărbatul a fugit după ce a comis crima

Florin Scripcariuc a fost încătușat și dus la audieri, scrie Opinia Timișoarei. Individul le-a spus anchetatorilor că gelozia i-ar fi întunecat mintea.

„O iubeam. O iubeai mult? Da, m-a sunat la telefon ca să aud cum face dragoste cu băiatul din depou. Te-ai răzbunat? N-am vrut”, a declarat bărbatul suspectat că și-a ucis fosta concubină, conform sursei citate.

Bărbatul este acuzat că și-a ucis cu sânge rece fosta concubină cu care are un copil de doi ani. Marți după-amiază, tânăra de 30 de ani a fost atacată în timp ce stătea pe o bancă din zona Gării de Nord, în dreptul unui bloc dormitor la angajaților CFR din depou, unde locuia și ea.

Femeia, care era angajată CFR, a fost răpusă cu patru lovituri. Lama cuțitului i-a străpus plămânii și zona cervicală, notează sursa citată. Și-a dat ultima suflare, sub ochii unei prietene care a asistat neputincioasă la scena sângeroasă.

După ce și-a atacat fosta concubină, individul a fugit de la fața locului.

Femeia care a fost ucisă de fostul concubin era din Rădăuți, județul Suceava. Ea lucra ca femeie de serviciu la firma care asigura curățenia în vagoanele de tren. Fostul ei iubit era șomer de două luni, când i-a fost desfăcut contractul de muncă la aceeași societate. Mai mult, tânărul nu se împăcase cu gândul că fusese părăsit de concubina lui.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

Mai mult, cei doi aveau împreună un copil de doi ani care se află într-un centru de plasament. Femeia ucisă mai are trei copii mici, din alte relații, care sunt, de asemenea, în grija statului.

Trupul tinerei a fost preluat de medicii legiști pentru autopsie. Ancheta în cazul crimei se desfășoară sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

sursă foto&video: Opinia Timișoarei


 

Citește și:

Cum le-au dat judecătorii cu dosarul în cap procurorilor DIICOT și șefului PSD al Radio România după ce aceștia folosiseră „handicapul mental sever” al fetei unui redactor muzical pentru ca angajata să recunoască o pedeapsă nemeritată!


 

Close
Închide
  Close