MENIU CAUTĂ

Nadia Comăneci a făcut senzație pe podium, la New York Fashion Week. Cum arată la 56 de ani

Distribuie

Nadia Comăneci a făcut senzație pe podium, la New York Fashion Week- Săptămâna Modei de la New York. La evenimentul de joi seara, Nadia a îmbrăcat o ținută business și a făcut o piruetă, în aplauzele spectatorilor.

Gimnasta Nadia Comăneci a avut o scurtă, dar spectaculoasă apariție la New York Fashion Week. Nadia a reprezentat fundația „Laureus sports for Good”, organizație care se ocupă cu proiecte pe tot globul prin care susțin o viață sănătoasă prin sport.

Nadia a îmbrăcat o ținută business neagră, care i-a pus în evidență silueta și forma maximă de care se bucură, la vârsta de 56 de ani. De altfel, Nadia este nelipsită la manifestările publice ale fundației, unde a mai fost invitată și în trecut, alături de Ion Țiriac și alte personalități ale lumii sportive.

Nadia și-a anunțat apariția la New York Fashion Week și pe Twitter. „Pentru prima dată la New York Fashion Week, Fundația Laureus a adus alături moda și sportul, pentru a pune sub lumina reflectoarelor mișcarea pentru o viață sănătoasă, strângând 350.000 de dolari pentru a îmbunătății viața oamenilor, prin sport” a scris Nadia Comăneci pe contul ei.


Teo Trandafir crede că banii aduc fericirea. „Orice salvează vieți aduce fericirea. Și medicii aduc fericirea”


 

Citește mai multe despre prezentare de moda pe Libertatea.

Comentarii