Mergi direct la conținut »
Narcis Hogea, cu lacrimi în ochi înaintea premierei filmului Colectiv: ”Toți cei 64 de îngeri s-au dus din cauza corupției”
Ştiri Libertatea > Ştiri > Narcis Hogea, cu lacrimi în ochi înaintea premierei filmului Colectiv: ”Toți cei 64 de îngeri s-au dus din cauza corupției”

Narcis Hogea, cu lacrimi în ochi înaintea premierei filmului Colectiv: ”Toți cei 64 de îngeri s-au dus din cauza corupției”

Narcis Hogea, tatăl lui Alex Hogea, una dintre victimele incendiului de la Colectiv, a început să plângă în timpul conferinței de presă dinaintea premierei documentarului Colectiv la Festivalul de Film de la Veneția.

Unul dintre protagoniștii filmului, Narcis Hogea a luat cuvântul la finalul conferinței de presă de la Veneția și, în momentul în care și-a amintit de victimele incendiului de la Colectiv, a început să plângă.

”Din punctul meu de vedere, toți cei 64 de îngeri de la Colectiv s-au dus din cauza corupției”, a spus Hogea printre lacrimi.

”Dacă nu era corupție. Dacă nu era corupție nu avea loc acel concert în acea sală improprie.

27 au murit acolo, dar ceilalți 37 puteau fi salvați. Din punctul meu de vedere toți cei 64 au murit din cauza corupției.

În 22 noiembrie când Alexandru a plecat la cer mi-am propus două lucruri: Să fac ceva în numele lui și să spun lumii întregi povestea prin care am trecut noi, povestea lui, pentru ca acest lucru să nu se mai repete.

Este motivul pentru care apar în acest film, motivul pentru care de patru ani încerc să-i fac pe alții că conștientizeze care sunt problemele și să luptăm cu ele pentru ca tragedia prin care trecem noi să nu se repete, nu dorim niciunei familii să treacă prin ceea ce trecem noi”, a mai spus tatăl lui Alex.

Cuvintele lui au fost primite cu aplauze de jurnaliștii din sală.

Close
Închide
  Close