Aluat: O cana si jumatate de zahar, 3 cani de faina, 5 linguri de cacao, o cana si jumatate de apa, 4-5 linguri de ulei, un praf de copt, un praf de sare, stafide sau rahat taiat marunt.
Mai intai se amesteca zaharul cu cacao, dupa care se adauga celelalte ingrediente. Se pune aluatul intr-o tava unsa cu putin ulei sau margarina, peste care se pune putina faina si se lasa la cuptor timp de 20 de minute.
Glazura: Se prepara separat din 5 linguri de zahar, o lingura cacao, 3 linguri apa, o felie de margarina. Acestea se pun la foc mic si se amesteca pana se topeste zaharul. La sfarsit se adauga putina esenta de rom. Aceasta glazura, fierbinte, se adauga peste negresa de post care trebuie sa fie, de asemenea, calda.
Unica.ro
'În fostul meu soț a explodat un monstru'. Oana Ioniță, dezvăluiri tulburătoare la un an de la divorț. Ce a povestit coregrafa
Viva.ro
S-a aflat cine este, de fapt, în spatele lui Călin Georgescu. Este păzit de foști militari din legiunea străină și mercenari români, iar asta nu este tot. Detalii neașteptate
Libertateapentrufemei.ro
Cum arată casele din Maramureș ale vedetelor. Colț de Rai și-au făcut acolo!
FANATIK.RO
Obiectul ciudat observat de un bărbat pe Google Earth. A rămas fără cuvinte când l-a descoperit în realitate
Elle.ro
Delia, schimbare inedită de look. Cum au reacționat fanii și cum arată acum artista: „Ești fenomen” FOTO
Unica.ro
'Aș prefera să nu mai fiu silit s-o votez vreodată'. Cristian Tudor Popescu, reacție dură la adresa Elenei Lasconi! Nu s-a mai putut abține!
Observatornews.ro
Prognoza meteo pentru 9 decembrie - 6 ianuarie. Cum va fi vremea de Crăciun și de Anul Nou
HOROSCOP
Horoscop 10 decembrie 2024. Vărsătorii vor simți nevoia să se manifeste în fel și chip, ca să înlăture orice îndoială legată de ceea ce simt