Mergi direct la conținut »
Nervi întinși la maximum la „Ferma”. Concurenții, din ce în  ce mai tensionați
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Nervi întinși la maximum la „Ferma”. Concurenții, din ce în ce mai tensionați

Nervi întinși la maximum la „Ferma”. Concurenții, din ce în ce mai tensionați

În ediția Ferma de marți seară vom afla cine va fi al treilea fermier șef, după un duel neașteptat. Scrisoarea lăsată de Emil Rengle după ce a părăsit Ferma, cu propunerea lui pentru fermierul săptămânii, nu este deloc pe placul celor din casă.

Așadar, în urma votului, cei din casă își pun speranțele și încrederea în cel pe care l-au nominalizat ei pentru a conduce Ferma. Lupta pentru fermierul săptămânii se va decide la duel, iar noul fermier îi va surprinde pe toți cei din casă. Va urma o săptămână de foc pentru cei din Ferma, cu nervi întinși la cote maxime.  Vor reuși concurenții să se înțeleagă și să ducă la bun sfârșit noile sarcini date de Cristi Bozgan sau îl vor sabota pe noul fermier?

Săptămâna aceasta, marți, miercuri și joi, de la 21:30, telespectatorii vor afla cine va fi noul fermier șef și cum evoluează alianțele și strategiile concurenților.

Jorge și Emil Rengle au fost cei doi concurenți care s-au luptat în cel de-al doilea duel de la Ferma, show-ul transmis de Pro TV. Cei doi dueliști s-au luptat din răsputeri pentru a rămâne la fermă. Jorge a câștigat prima probă, iar Emil Rengle pe cea de-a doua, după ce toporul cu care artistul spărgea lemne s-a rupt. Ultima probă, cea decisivă, a fost câștigată de Jorge.


Citește și:

Dida Drăgan demontează zvonurile legate de sănătate, datorii și mutarea în Elveția. „Mă retrag din muzică atunci când plec la Cer”

Close
Închide
  Close