MENIU CAUTĂ
08 Dec. 2018 10:25

Niculae Bădălău s-a distrat pe cinste, de ziua lui. Ministrul Economiei, dat de gol de noră | FOTO

Distribuie

A fost petrecere mare în familia cântăreței Claudia Pătrășcanu, care l-a aniversat pe socrul său, ministrul Economiei Niculae Bădălău, care a împlinit 58 de ani.

Niculae Bădălău a fost înconjurat de familie și de prietenii apropiați. La aniversare, Niculae Bădălău a avut un tort cu patru etaje.

Imagini de la eveniment au dat publicității de nora demnitarului, cântăreața Claudia Pătrășcanu.

„❤️?La mulți ani! Vă iubim!”, i-a transmis Claudia Pătrășcanu socrului ei.

Claudia Pătrășcanu și-a început cariera muzicală în anul 1998, cu trupa Exotic, în care a fost colegă cu Andreea Bănică și Julia Chelaru. În 2001, după ce Andreea Bănică a părăsit trupa, pentru a forma grupul Blondy împreună cu Cristina Rus, Claudia Pătrașcanu și Julia Chelaru au format trupa Sexxy, care a existat până în mai 2006. Claudia Pătrășcanu este căsătorită cu Gabi Bădălău, fiul parlamentarului Niculae Bădălău. Artista are doi băieți: Gabriel și Nicolas.


Citește și: 

REPORTAJ/ Orfanii crescuți de bunica Tania, caz prezentat de Libertatea în septembrie, au fost vizitaţi de Moş Nicolae. Au primit în ghetuţe 50 de lei şi un lego

Citește mai multe despre Claudia Pătrășcanu, niculae badalau, Aniversare, cati ani are, Ministrul Economiei, nora, petrecere și zi de nastere pe Libertatea.

Comentarii