Mergi direct la conținut »
Nicuşor Dan a fost împiedicat să ţină o conferinţă la Primăria Capitalei. S-a cerut intervenţia Poliţiei Locale
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Nicuşor Dan a fost împiedicat să ţină o conferinţă la Primăria Capitalei. S-a cerut intervenţia Poliţiei Locale

Nicuşor Dan a fost împiedicat să ţină o conferinţă la Primăria Capitalei. S-a cerut intervenţia Poliţiei Locale

Nicuşor Dan a fost împiedicat să ţină o conferinţă la Primăria Capitalei, în sala Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), cu 30 de minute înainte să înceapă şedinţa de joi, 19 aprilie. Reprezentanţii Primăriei Municipiului București (PMB) s-au opus, cerând intervenţia Poliţiei Locale.

Nicuşor Dan, împreună cu mai mulţi parlamentari USR (Uniunea Salvați România), au iniţiat o lege prin care parlamentarii să poată depune hotărâri în consiliile locale din circumpscripţiile în care au fost aleşi şi să ia cuvântul la şedinţele de consilii, precizează Mediafax.

La şedinta a CGMB, din martie 2018, Nicuşor Dan a mai fost dat afară cu poliţia, după ce a vrut să ia cuvântul.
Reprezentanţii PMB spun că Nicuşor Dan poate asista la şedinţă, dar nu are dreptul să depună hotărâri, pentru că nu este consilier.
Tot astăzi… primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că îl dă în judecată pe Cristian Bușoi (PNL) și cere să vină procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) la companiile municipale.
Close
Închide
  Close