MENIU CAUTĂ
11 Mai. 2018 14:23

Notificări prin e-mail înainte de expirarea rovinietei pentru utilizatorii portalului www.erovinieta.ro

Distribuie

Şoferii vor fi notificaţi prin e-mail atunci când le expiră rovinieta. "Urmare a recomandărilor primite din partea utilizatorilor portalului www.erovinieta.ro, prin intermediul căruia se pot achita cu ajutorul cardului bancar rovinieta şi peajul, CNAIR a implementat o nouă facilitate, respectiv posibilitatea de primire a unei Notificări prin e-mail cu 2 zile înainte de expirarea valabilităţii rovinietei achiziţionată prin intermediul acestui portal ", se arată într-un comunicat al CNAIR. 

Notificarea se transmite la adresa de e-mail utilizată la crearea contului de acces în portal pentru rovinietele cu valabilitate mai mare sau egală de 30 zile.

Precizăm că pentru utilizatorii care au deja cont de utilizator, această facilitate trebuie activată din secţiunea Profil, prin bifarea căsuţei corespunzătoare.

Cei care doresc să devină utilizatori ai portalului, pentru primirea acestui tip de Notificare, trebuie să bifeze căsuţa corespunzătoare din secţiunea de creare a contului.


Citeşte şi:

ANCHETĂ/ Un polițist din Vaslui amenință o șoferiță într-un mesaj privat pe Facebook: 'O să fii condamnată cu închisoare!' – FOTO

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii