Mergi direct la conținut »
Nu ai semnal la telefon? Iată care ar putea fi motivul și ce poți face să eviți să se întâmple asta
Tehnologie Libertatea > Ştiri > Tehnologie > Nu ai semnal la telefon? Iată care ar putea fi motivul și ce poți face să eviți să se întâmple asta

Nu ai semnal la telefon? Iată care ar putea fi motivul și ce poți face să eviți să se întâmple asta

Fiecăruia dintre noi a trecut măcar o dată printr-un astfel de moment neplăcut: să nu aibă semnal la telefon. Este util să ştii de ce se întâmplă asta pentru a face tot ce este posibil pentru a evita o astfel de situaţie.

Deşi tehnologia a avansat extrem de mult, evoluţia nu a sporit semnificativ şi calitatea semnalului telefonic, potrivit playtech.ro.

Dacă ţi se întâmplă des să ai apeluri telefonice eşuate şi să-ţi meargă lent internetul pe mobil, e bine să ştii de ce nu ai semnal la telefon.

Unul dintre factorii care pot influenţa semnalul telefonului vizează distanţa la care ne aflăm până la turnul de telefonie mobilă. Acesta este responsabil de conexiunea ta cu operatorul şi, implicit, cu restul lumii.

Un turn de telefonie mobilă foloseşte unde radio pentru a comunica. Acele unde scad în intensitate proporţional cu distanţa de sursă, dar aceeaşi intensitate poate fi inluentaţă de factori atmosferici, vreme probabilă şi, nu în ultimul rând, pereţi. Un transmiţător mai puternic poate trimite un semnal mai departe, dar antena dintr-un telefon mobil este infimă în 2017.

Este puţin probabil ca distanţa să influenţeze semnalul la telefon atunci când eşti în oraş, dar dacă te afli în mijlocul câmpului sau al pădurii, trebuie să te deplasezi către ”civilizaţie” pentru a putea da un telefon.


Bine de știut pentru toți șoferii. În cât timp iese complet alcoolul din sânge


 

 
 
Close
Close
Închide