De Mihai Niculescu,

O adolescentă în vârstă de 17 ani, din Craiova, a anunțat, miercuri, Poliția Locală că este urmărită, iar în timpul intervenției, agenții au găsit asupra ei nouă plicuri care conțineau droguri.

Fata a spus că substanțele sunt pentru consumul propriu, în acest caz fiind sesizați polițiștii din cadrul IPJ Dolj. Aceștia au anunțat la rândul lor structura locală a DIICOT, arată Digi24.

„Polițiștii locali cu atribuții de menținere a ordinii publice în cartierul Craiovița au fost sesizați de către minora în vârstă de 17 ani, domiciliată în Craiova, cu privire la faptul că este urmărită de un bărbat. După descrierea realizată de minoră, persoana reclamată, în vârstă de 23 de ani, din Craiova, a fost depistată și a declarat că dorea să discute cu minora întrucât știe că aceasta deține asupra sa substanțe psihoactive (denumite „legale”), cu intenția de a cumpăra. Ambele persoane au fost conduse la sediul instituției și, în urma realizării procedurii de control corporal, asupra minorei de 17 ani au fost găsite nouă pliculețe de resturi vegetale, de culoare verzuie, despre care a declarat că le-a procurat pentru consum propriu”, se arată în comunicatul Poliţiei Locale.

Atât fata, cât şi tânărul care o urmărea, au fost conduşi la Poliția Municipiului Craiova – Secția 5, pentru continuarea cercetărilor.

Cazul va fi declinat către DIICOT Craiova, a comunicat IPJ Dolj.

„Poliţia nu are competenţă în ceea ce priveşte traficul de substanţe psihoactive. Cazul acesta va fi redirecţionat către DIICOT Craiova, chiar dacă este şi un minor implicat”, a precizat Mihaela Gîrd, purtătorul de cuvânt al Poliției Dolj.

Citeşte şi:

Cine sunt frații Ciocan, cei care controlează zona Caracal: un deputat și un condamnat pentru evaziune fiscală

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19
GSP.RO

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie
HOROSCOP

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie