MENIU CAUTĂ

O bătrână din Iași a fost mușcată de sâni de câinele vecinului. Animalul a trântit-o la pământ

Distribuie

O bătrână din Iași a fost mușcată de sâni de câinele vecinului. Animalul a atacat-o și a a pus-o la pământ, mușcând-o de partea superioară a corpului. Bătrâna de 83 de ani a fost tratată la spital și apoi externată.

Bătrâna din Iași a fost mușcată de sâni de câinele vecinului, deși femeia cunoștea animalul. Câinele a trântit-o la pământ apoi a mușcat-o în zona sânilor şi de partea superioară a coapselor. Atacul animalului a avut loc în cursul zilei de marți, notează ziaruldeiasi.ro

„Pacienta în vârstă de 83 de ani a ajuns în UPU după ce a fost muşcată de un câine. Aceasta prezenta plăgi provocate de animal la nivelul regiunii mamare drepte şi pe partea superioară a coapselor, dar şi un traumatism cranian minor şi o contuzie a umărului drept, cauzate de o căzătură ce a urmat atacului”, a precizat dr. Diana Cimpoeşu, coordonator UPU. După ce a fost stabilizată, femeia a fost lăsată să se întoarcă acasă.


Reacția Guvernului după ședința CSAT. Eugen Teodorovici: „Orice întârziere la rectificare poate crea întârzieri de salarii în septembrie”


 

Citește mai multe despre Batrana și Iași pe Libertatea.

Comentarii