Mergi direct la conținut »
FOTO | O britanică a murit în timpul unei operații de modelare a fundului Galerie foto
12imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | O britanică a murit în timpul unei operații de modelare a fundului

FOTO | O britanică a murit în timpul unei operații de modelare a fundului

O britanică, mamă a trei copii, a murit în timpul unei operații de modelare a fundului la o clinică din Turcia promovată de mai multe vedete de televiziune.

Se crede că Leah Cambridge (29 de ani) din Leeds a murit în timpul intervenției de modelare a fundului la clinica din Izmir. Totuși, cauza morții ei nu a fost dezvăluită încă, scrie Daily Mail.

Scott Franks, partenerul femeii, a lansat un apel public la dezvăluirea mai multor informații despre contextul în care tânăra a murit.

”Acum două zile eram fericit. Acum sunt devastat și așa o să fiu mereu. Oamenii trebuie să afle despre această situație. Încă așteptăm răspunsuri și vrem să o aducem pe Leah acasă”, a scris acesta. Recent, bărbatul a postat și un clip video în care apare femeia și doi dintre copiii săi.

 

Pe site-ul clinicii scrie că procedura durează până la două ore și este una dintre cele mai cerute din catalogul de operații estetice.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV/Drama poliţistului infectat cu HIV care a murit în spital. “Slăbise foarte mult. A ascuns boala și de noi, poate de rușine”


FOTO: FACEBOOK

Close
Închide
  Close