Tânăra familie locuiește la Madrid și a ieșit la o plimbare când s-a petrecut un eveniment care le-a dat viața peste cap, a notat ziarulromanesc.es.

Copilul a înghițit o pastilă pe care a găsit-o pe jos, care s-a dovedit a fi Ecstasy.

Părinții au fost testați toxicologic și sunt anchetați dacă sunt sau nu consumatori de droguri. Părinții stau cu sufletul la gură, fiindcă riscă să piardă custodia copilului lor.

„Am văzut că, dintr-o dată, îşi scoate suzeta şi bagă ceva în gură. Nu a durat mai mult de o fracţiune de secundă, i-am băgat un deget în gură şi am reuşit să scot câteva bucăţele albastre.

Deja toată saliva era albastră. L-am luat repede şi am mers la policlinică, dar era după-amiază şi era închis. Atunci, împreună cu soţul am decis să mergem la spitalul 12 octombrie pentru că era cel mai aproape.

Copilul a început să se simtă din ce în ce mai rău şi a ajuns de urgenţă la spital. În urma analizelor, doctorii au stabilit că micuţul a fost intoxicat cu ecstasy, un drog extrem de puternic.

A fost văzut de medici şi apoi ne-au lăsat să intrăm să îl vedem. Ne-a recunoscut dar încă era foarte ameţit, avea aşa nişte mişcări pe care nu le putea controla.

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude
Recomandări

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude

Avea privirea pierdută. Apoi, după câteva ore a început să reacţioneze, mi-a recunoscut vocea”, a spus Andreea, mama copilului.

Cazul e catalogat de „risc social”

După ce a stat trei zile sub supravegherea medicilor, starea de sănătate a copilului s-a îmbunătăţit şi a fost externat.

Însă, probleme nu s-au oprit acolo. Părinţii au observat că pe fişa de externare a copilului cazul era catalogat drept un risc social.

„În nota scrisă, era evidenţiat faptul că suntem români şi că o să fie deschisă o anchetă a serviciilor sociale şi a poliţiei”, a mai spus mama copilului.

Părinții au mers atunci la poliţie pentru a depune o plângere. Nu a durat mult, iar cei doi români au primit o vizită din partea serviciilor sociale.

După ce au fost interogaţi, au mers să îşi facă teste de toxicologie care i-au costat 500 de euro. Rezultatele au ieşit negative, dar părinții riscă acum să piardă custodia copilului şi aşteaptă decizia finală a judecătorului.


Citeşte şi:

Xiaomi a prezentat un concept de telefon cu ecran pe toate părțile și care are o cameră de 108 megapixeli

Lovitură dură pentru turismul din Bulgaria după falimentul Thomas Cook. Zeci de hoteluri de la Marea Neagră sunt în criză

Noi imagini cu Johannes Visscher în București înainte de a o răpi și ucide pe fetița de 11 ani din Gura Șuții

VIDEO La un pas de tragedie pe Valea Oltului: un șofer s-a trezit cu un tir gonind spre el pe sensul lui de mers. Ce s-a întâmplat mai departe
GSP.RO

VIDEO La un pas de tragedie pe Valea Oltului: un șofer s-a trezit cu un tir gonind spre el pe sensul lui de mers. Ce s-a întâmplat mai departe

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie