Mergi direct la conținut »
O familie din California nu a apucat să-și ia cainele din calea incendiilor. Ce a găsit printre ruine, când s-a întors / FOTO&VIDEO Galerie foto
3imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O familie din California nu a apucat să-și ia cainele din calea incendiilor. Ce a găsit printre ruine, când s-a întors / FOTO&VIDEO

O familie din California nu a apucat să-și ia cainele din calea incendiilor. Ce a găsit printre ruine, când s-a întors / FOTO&VIDEO

Timp de o lună, Madison, un câine din rasa ciobănesc, și-a așteptat stăpânii în fața casei distruse de incendiile care au făcut prăpăd în statul american California. Patrupedul a fost găsit de o membri unei asociații de protecție a animalelor, însă nu s-a mișcat din fața ruinelor casei.

Familia Gaylord a fugit, pe 8 noiembrie, din orașul Paradise din California, unde un incendiu devastator a mistuit 45.000 de hectare şi peste 6.700 de case şi sedii comerciale. Speriați de moarte, oamenii nu au mai reușit să-l găsească pe Madison, câinele lor din rasa ciobănesc anatolian.

După mai multe zile, membrii unei asociații de salvare a animalelor a ajuns în zonă, la cererea stâpânei patrupedului, Andrea Gaylord. Aceștia l-au găsit pe Madison în fața casei care a fost făcută scrum de flăcări.

Câinele a primit mâncare, iar membrii asociației au venit să-l hrănească regulat și în zilele următoare. Câinele nu s-a mișcat, însă, din fața ruinelor locuinței și și-a așteptat stăpânii, notează ABC7.

A rămas să păzească ce a mai rămas din casa lui, nu a renunțat niciodată la cei dragi, a precizat Shayla Sullivan, un reprezentant al asociației de salvare a animalelor, conform sursei citate.

Madison și-a revăzut stăpânii abia vineri, 7 decembrie, după ce familiei Gaylord i s-a permis să se întoarcă acasă.

The Telegraph scrie că aceeași asociație de salvare a animalelor l-a găsit și pe Miguel, celălalt câine al familiei, care, în urma incendiului, a ajuns într-un adăpost, la 85 de kilometri de casă.

Tot în orășelul Paradise, un tânăr a găsit inelul de logodnă în casa părinților, făcută scrum flăcări.


Citește și „Atenție, se controlează maşinile cu număr românesc!” Cum se avertizează românii din Italia după schimbarea codului rutier


 

Close
Închide
  Close