Familia Gaylord a fugit, pe 8 noiembrie, din orașul Paradise din California, unde un incendiu devastator a mistuit 45.000 de hectare şi peste 6.700 de case şi sedii comerciale. Speriați de moarte, oamenii nu au mai reușit să-l găsească pe Madison, câinele lor din rasa ciobănesc anatolian.

O familie din California nu a apucat să-și ia cainele din calea incendiilor (2)Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

După mai multe zile, membrii unei asociații de salvare a animalelor a ajuns în zonă, la cererea stâpânei patrupedului, Andrea Gaylord. Aceștia l-au găsit pe Madison în fața casei care a fost făcută scrum de flăcări.

Câinele a primit mâncare, iar membrii asociației au venit să-l hrănească regulat și în zilele următoare. Câinele nu s-a mișcat, însă, din fața ruinelor locuinței și și-a așteptat stăpânii, notează ABC7.

EXCLUSIV. PNRR-ul avansează în ritm de melc. Zeci de restanțe ale Guvernului Ciolacu. România riscă să piardă miliarde de euro
Recomandări
EXCLUSIV. PNRR-ul avansează în ritm de melc. Zeci de restanțe ale Guvernului Ciolacu. România riscă să piardă miliarde de euro


::placeholdeR–>

Madison și-a revăzut stăpânii abia vineri, 7 decembrie, după ce familiei Gaylord i s-a permis să se întoarcă acasă.

The Telegraph scrie că aceeași asociație de salvare a animalelor l-a găsit și pe Miguel, celălalt câine al familiei, care, în urma incendiului, a ajuns într-un adăpost, la 85 de kilometri de casă.

Tot în orășelul Paradise, un tânăr a găsit inelul de logodnă în casa părinților, făcută scrum flăcări.