De Dragoș Tănase,

Ea plecase de acasă, pentru a se întâlni cu un tânăr cunoscut pe o reţea de socializare, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iaşi.

Adolescenta planificase totul în cel mai mic amănunt, realizând un adevărat scenariu.

I-a spus mamei sale că, în timp ce se deplasa spre satul Şcheia, ar fi fost luată la ocazie cu un autoturism tip dubă, după care ocupanţii acestuia ar fi legat-o de mâini şi picioare şi ar fi dus-o într-un loc necunoscut.

Ulterior, în jurul orei 10.00, ar fi reuşit să scape şi i-ar fi solicitat unei femei să o transporte cu un autoturism în comuna Şcheia, relatează Agerpres.

Femeia (36 de ani) a fost cea care a sunat la 112, în dimineața zilei de 24 august, iar agenții din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Ciurea s-au deplasat la faţa locului şi au identificat minora pe raza comunei Şcheia.

Ulterior, după investigaţiile efectuate de anchetatori, s-a constatat faptul că fata ar fi plecat de la domiciliu, cu intenţia de a ajunge în Bucureşti pentru a se întâlni cu un tânăr cunoscut pe o reţea de socializare.

Astfel, pentru a-şi acoperi plecarea, a sunat-o pe mama sa şi i-a spus că a fost răpită, dar după ce femeie a sunat la Poliție, fata a renunţat la intenţia de a mai pleca de acasă. S-a opritt pe raza comunei natae, unde a fost găsită de poliţişti.

„S-a stabilit faptul că minora nu a fost victima vreunei infracţiuni, fiind încredinţată mamei sale”

Comunicat IPJ Iaşi:

Citeşte şi:

O femeie i-a furat portofelul iubitului și apoi și-a mințit rudele că a fost răpită. Tatăl ei a alertat 112

Mobilizare uriașă pentru farsa unei fete, care a sunat de 13 ori la 112 susținând că e sechestrată. Tânăra din Constanța, căutată de sute de polițiști, a vrut să se răzbune pe iubit

Apelul Poliției după intervenția de opt ore în cazul adolescentei care a mințit la 112. „Opriți-vă! Este o greșeală fantastică”

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o
GSP.RO

Dana Budeanu, dată pe spate de Becali: "E singurul bărbat din România care știe. E de neegalat în România!" Ce a încântat-o

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur