Mergi direct la conținut »
O femeie a angajat mafia siciliană să-l ucidă pe fostul ei iubit. Bărbatul a fost zidit de viu
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O femeie a angajat mafia siciliană să-l ucidă pe fostul ei iubit. Bărbatul a fost zidit de viu

O femeie a angajat mafia siciliană să-l ucidă pe fostul ei iubit. Bărbatul a fost zidit de viu

O femeie de 64 de ani a angajat patru asasini din mafia siciliană pentru a-l ucide pe fostul ei iubit care i-a furat bijuteriile. Ucigașii și-au îndeplinit sarcina zidindu-l pe bărbat într-un zid, când acesta încă era în viață, notează theguardian.com.

De Andreea Radu,

Victima, albanezul Lamaj Astrid, în vârstă de 41 de ani, a dispărut fără urmă în anul 2013. Șase ani mai târziu, o investigație dusă de procurorii din Caltanissetta a dus la descoperirea cadavrului bărbatului într-un zid al unei vile dun Senago, la câțiva kilometri de Monza, Italia.

Trupul bărbatului a fost găsit în ianuarie, când vila a fost renovată, dar autoritățile nu au făcut publică descoperirea până săptămâna trecută.

Cei patru asasini care au legături cu un clan mafiot influent din Riesi, Caltanissetta, au fost arestați. Ei sunt acuzați de crimă. După ce a aflat că s-a găsit trupul fostului iubit, femeia care a pus totul la cale a încercat să fugă din țară. Ea a fost arestată de autorități.

Potrivit investigatorilor, femeia nu a putut accepta că a fost părăsită și nu l-a putut ierta pe bărbat că i-a furat câteva dintre bijuterii. Ea a decis să se răzbune contactând un grup de bărbați din Sicilia pentru a organiza crima.

„Femeia avea contacte importante în mafia Riesi. Un șef din mafie și-a dat acordul ca bărbatul să fie ucis. Apoi, ucigașii au mers în nordul Italiei pentru a-l ucide pe bărbat”, a spus un comandant de poliție pentru La Repubblica.

Bărbatul ucis a fot identificat cu ajutorul bucăților de îmbrăcăminte care au fost recuperate din zidurile vilei în care fusese cimentat.

Foto: La Repubblica


Dosarul «Moscova 2» ne reamintește ce imens e Tezaurul României la valoarea de azi. Rușii ne-au sechestrat 10 miliarde $!


Close
Închide
  Close