MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 22:47

O femeie a dat în judecată lanțul hotelier Hilton după ce a descoperit că a fost filmată în secret la duș. Imaginile cu ea au ajuns pe site-urile pentru adulți

Distribuie

Incidentul s-ar fi petrecut în luna iulie a anului 2015, atunci când femeia fost cazată la hotelul Hampton Inn and Suites din New York al companiei Hilton Worldwide. 

Femeia cere lanțului hotelier Hilton daune de 100 de milioane de dolari după ce a descoperit că un angajat al hotelului a filmat-o la duș, iar imaginile cu ea au ajuns pe un site pentru adulți, potrivit Daily Mail.

Angajatul hotelului i-a trimis femeii imaginile nud, amenințând că dacă nu-i va plăti suma de 14.000 de dolari, filmulețul nu va dispărea de pe site-ul pornografic. Ulterior, pentru că femeia nu a cedat șantajului, bărbatul a trimis videoclipul la alte 12 site-uri deocheate.

Hilton Worldwide a fost acționat în judecată pentru neglijență și agresiune emoțională, femeia fiind hotărâtă să-și facă dreptate. Ea spune că a fost profund afectată de incidentul care i-a murdărit imaginea.


VIDEO/ Vedetele autohtone, pedepsite pentru năzbâtiile din copilărie. Au primit nuiaua în ghete!


 

Citește mai multe despre femei abuzate și Hilton pe Libertatea.

Comentarii