Mergi direct la conținut »
O femeie a fost abuzată într-un centru de îngrijire și a fost infectată cu virusul HIV. Violatorul nu mai poate fi descoperit
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O femeie a fost abuzată într-un centru de îngrijire și a fost infectată cu virusul HIV. Violatorul nu mai poate fi descoperit

O femeie a fost abuzată într-un centru de îngrijire și a fost infectată cu virusul HIV. Violatorul nu mai poate fi descoperit

"Cassie", o femeie în vârstă de 50 de ani, a cărei identitate n-a fost făcută publică, este din copilărie internată într-un centru de îngrijire din Londra. "Cassie" suferă de autism.

Profitând de starea ei, un bărbat a violat-o și a infectat-o cu virusul HIV. Cazul seamănă cu cel al femeii din SUA care a născut deși de 14 ani este în comă. Și acest violator a profitat de faptul că femeia nu i-a putut opune rezistență și nu l-a putut deconspira, a anunțat dailymail.co.uk.

Vinovatul, posibil un lucrător din schimbul de noapte

Se bănuiește că vinovat este un lucrător din schimbul de noapte, când în respectivul centru de îngrijire nu se mai perindă multă lume. Infractorul e imposibil de descoperit, deoarece „Cassie” nu-l poate indica. Și nici nu se știe când a fost abuzată, iar probele sunt imposibil de strâns.

Fiindcă nimeni nu și-a dat seama că femeia era abuzată, violul putea avea loc oricând în perioada 2006 – 2016. Poliția a demarat o anchetă, pe care a închis-o în 2017, din lipsă de probe.

„Datorită perioadei de zece ani în care se presupune că a avut loc abuzul, nu s-au identificat suspecți clari și nu au existat oportunități de a strânge probe. Nu mai sunt alte indicii pe care să se poată construi o anchetă”, a spus un reprezentant al poliției.

„Cassie are parte de toată îngrijirea de care are nevoie, de medicamentație. Îi monitorizăm progresele și ținem legătura cu familia ei. O investigație de amploare a fost făcută de poliție, dar nu s-au putut strânge suficiente probe încât cazul să ajungă în fața justiției”, au declarat cei de la centrul de îngrijire, care au dat asigurări că vor spori măsurile de supraveghere a persoanelor care nu se pot apăra.


Iadul alb i-a lăsat pe români în beznă. Un reporter a fost în weekend într-un sat din județul Ialomița, cel mai afectat de fenomenele extreme din ultimele zile

Close
Închide
  Close