Mergi direct la conținut »
O femeie a trăit toată viața într-un sat din Marea Britanie, fără să spună nimănui că e milionară. Ce s-a întâmplat după moartea ei Galerie foto
5imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O femeie a trăit toată viața într-un sat din Marea Britanie, fără să spună nimănui că e milionară. Ce s-a întâmplat după moartea ei

O femeie a trăit toată viața într-un sat din Marea Britanie, fără să spună nimănui că e milionară. Ce s-a întâmplat după moartea ei

Audrey Mosey din Cottingham, Marea Britanie, a trăit într-o casă modestă și a păstrat secret faptul că este milionară. Nici cei mai apropiați prieteni nu au realizat că ea și soțul ei aveau în cont câteva milioane de lire sterline.

De Andreea Radu,

Femeia a murit în luna ianuarie a anului trecut, la vârsta de 91 de ani, la câțiva ani după ce s-a stins din viață soțul ei, Ken. Cuplul care era căsătorit de 60 de ani nu avea copii și a ales să trăiască în Cottingham, un sat din East Riding of Yorkshire, potrivit The Sun.

Oamenii au descoperit că Audrey Mosey era bogată după moartea ei. Britanica a lăsat prin testament suma de 1,3 milioane de lire sterline, bani care să fie direcționați către mai multe cauze caritabile din Cottingham.

Ea a specificat în testament că banii vor merge către organizații de caritate, grupuri de artă, școli și intreprinderi din zonă, dar și spre azilul de bătrâni Dove House și Societatea Regală de Prevenire a Cruzimii faţă de Animale.

În memoria femeii cu suflet de aur a fost creat Fondul Audrey Mosey. Co-fondatorul organizației, Pauline Lindop, spune că banii pe care Audrey i-a lăsat vor ajuta mii de oameni, aducând o îmbunătățire palpabilă comunității locale.

Close
Închide
  Close