Mergi direct la conținut »
O femeie a cumpărat cadouri de 1.000 de lire pentru cățel: "Îl iubesc mai mult decât pe fiul meu"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O femeie a cumpărat cadouri de 1.000 de lire pentru cățel: "Îl iubesc mai mult decât pe fiul meu"

O femeie a cumpărat cadouri de 1.000 de lire pentru cățel: „Îl iubesc mai mult decât pe fiul meu”

Lola ar putea fi considerat cel mai răsfățat cățel din lume. Stăpâna sa i-a cumpărat cadouri de Crăciun în valoare de 1.000 de lire. "Îl iubesc mai mult decât pe fiul meu", spune britanica Helena Mueller, în vârstă de 38 de ani, potrivit Daily Mail.

Helena Mueller este căsătorită și are un băiat în vârstă de șase ani, pe nume Harry. Femeia însă își iubește cățelușa mai mult decât orice alt membru al familiei.

„Soțul meu crede că o soție fericită înseamnă o viață fericită, așa că știe ordinea. Pe primul loc este Lola, apoi Harry și pe locul trei este el”, a spus britanica.

O femeie a cumpărat cadouri de 1.000 de lire pentru cățel:

Anul acesta nu a făcut excepție. Britanica în vârstă de 38 de ani a cheltuit aproape 1.000 de lire pe cadouri pentru cățelușa familiei. Mai precis, i-a luat 68 de cadouri, printre care și jucării, haine, dar și programări la medicul veterinar pentru a fi aranjată.

„Anul acesta, cu siguranță primește mai multe cadouri decât Harry. Am încercat să ascund asta anul trecut, însă acum este așa evident…”, mai spune femeia.

Cățelușa familiei nu este răsfățată doar de Crăciun. Lola are o dietă specială și este dusă adesea la medicul veterinar pentru a fi aranjată. În plus, cățelușa are parte de un buget lunar de 100 de lire pentru a fi răsfățată. Pe lângă asta, stăpâna plătește peste 150 de dolari pe lună pentru produse de îngrijire.


Citește și: ”Moș Gunoi” ne-ar putea aduce în 2018 amenzi de peste 300.000 de euro pe zi din cauza deșeurilor


Close
Închide
  Close