MENIU CAUTĂ
20 Aug. 2018 21:07

O femeie i-a dat un pumn în față bărbatului care a pipăit-o. Cum s-a terminat totul

Distribuie

O femeie i-a dat un pumn în față bărbatului care a pipăit-o în zona organelor genitale. Incidentul a avut loc într-un club din Nottingham iar atacatorul a dispărut imediat, rușinat. Victima a povestit apoi ce i s-a întâmplat pe rețelele de socializare și a primit sute de mesaje de încurajare. Ea nu a raportat incidentul la Poliție, considerând că i-a dat pedeapsa potrivită obsedatului sexual.

Femeia care i-a dat un pumn în față bărbatului care a pipăit-o în zona genitală, de două ori, susține că nu încurajează violența, dar este mândră de ea pentru modul în care a reacționat în acest caz, relatează bbc.com.

Penny Reeve, în vârstă de 34 de ani, spune că oamenii au fost impresionați de întâmplarea ei și a primit o grămadă de mesaje de încurajare. Ea a invitat femeile care au trecut prin situații asemănătoare să vorbească public despre asta.

Nu încurajez violența în nici un fel, dar susțin dreptul la autoapărare al unei femei și dreptul de a decide asupra propriului corp și a persoanei care are voie să-l atingă. Acțiuni de genul #MeeToo” arată o toleranță din ce în ce mai scăzută față de un asemenea comportament a spus Penny Reeve.

Individul a apucat-o pe tânără de zona intimă în timp ce aceasta dansa cu prietenii săi în clubul Mojo din Nottingham. Ea a crezut prima dată că a atins-o accidental, dar când a simțit mâna acestuia a doua oară l-a pocnit imediat, apoi i-a cerut socoteală.

S-a uitat foarte jenat și rușinat de ceea ce făcuse apoi a mormăit ceva de genul că îi pare rău și s-a dus în cealaltă parte a clubului” a mai povestit femeia agresată.

Ea a relatat ce i s-a întâmplat pe facebook și Twitter și spune că oamenii au reacționat rapid și a avut parte de discuții interesante pe această temă.

În nopțile în care ieșim în oraș, am ajuns să cred că hărțuirea sexuală și atacul este metoda prin care bărbații își încearcă norocul și ei nu cred că asta este o infracțiune” a conchis Penny Reeve.


Deputații români și marile lor pasiuni (altele decât politica!). ”Sunt un om de acțiune. Mă sui în mașină și mă duc de nebun prin pădure!”


 

Comentarii