MENIU CAUTĂ

FOTO | Neînfricată la 90 de ani! O bătrână a devenit vedetă după ce a alungat un hoț înarmat

Distribuie

Angela Piccolo, propietara unui magazin din Marcianise, Italia, nu s-a lăsat intimidată atunci când un bărbat înarmat cu un cuțit a încercat să-i fure banii din casa de marcat. 

Incidentul a avut loc vineri și a uimit comunitatea locală. Văduva, în vârstă de 90 de ani, nu s-a pierdut nicio clipă cu firea și a acționat neașteptat. Ea a început să țipe cât a putut de tare, iar hoțul s-a speriat și a fugit, potrivit napoli.repubblica.it.

Apoi, bătrâna și-a notat numărul de înmatriculare al mașinii bărbatului și a sunat la poliție cu ajutorul unui trecător. Autoritățile au acționat imediat și individul a fost prins la puțin timp după tentativa de jaf.

Primarul localității, Antonello Velardi, a postat pe pagina lui de Facebook întâmplarea. El a vizitat-o pe Angela și i-a dăruit flori, mulțumindu-i pentru curajul ei.

„Un cetățean exemplar și curajos. Prin faptele sale, ne-a dat o lecție tuturor. A fost o bucurie să o cunosc, a fost o întâlnire extraordinară”, a povestit primarul pe rețeaua de socializare.

FOTO FACEBOOK


FOTO – Așa arată noile pașapoarte! Au imagini cu Delta Dunării, Sfinxul, Arcul de Triumf și Cetatea Sucevei


Citește mai multe despre Batrana și furt pe Libertatea.

Comentarii