De Octavian Cojocaru,

Cum India a impus izolarea totală, iar trenurile, principalul mijloc de locomoție pentru localnici, au fost oprite, familia a trebuit să meargă spre locul de baștină pe jos, a informat CNN.

Pe drum, femeia însărcinată a născut singură și, după ce s-a odihnit un pic, a mers mai departe cu nou-născutul în brațe. Cei doi părinți îi aveau cu ei și pe ceilalți patru copii. Femeia care tocmai născuse a mai mers pe jos 160 de kilometri!

“S-a odihnit doar o oră sau două după ce a născut și a plecat la drum. Familia n-avea bani, n-avea nici un mijloc de transport și nimeni nu i-a ajutat cu nimic”, a spus Kavita Kanesh, o oficialitate din statul Madhya Pradesh, cea care a descoperit această familie aflată în timpul călătoriei spre casă.

Copilul, o fetiță, s-a născut pe 5 mai, cu patru zile înainte ca autoritățile să descopere această familie.

Mii de muncitori au plecat din orașe spre locurile de baștină

Kavita Kanesh a spus că a aranjat ca femeia să fie dusă la un spital și ținută sub supraveghere medicală după incredibilul drum de 160 de kilometri cu un nou-născut în brațe.

De când în India s-a ordonat izolarea completă, mii de muncitori din marile orașe au rămas fără un loc de muncă și au plecat, pe căi ocolite, spre satele de unde proveneau, fiindcă la oraș nu mai aveau nici unde să stea, nici ce să mănânce.

India a raportat până acum 78.000 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus și 2.551 de decese din pricina COVID-19.

Citeşte şi:

Câtă încredere au în ambasade: 4 muncitori români din Germania au apelat la autoritățile române, în timp ce 400 au apelat la sindicatele germane

Director în spital COVID-19: “Adevărații bolnavi mor cerșind ajutor pe la spitalele apropiate”. Medicii mint că pacienții cu afecțiuni grave sunt suspecți de coronavirus, să le poată salva viața

Ce reguli trebuie să respecte călătorii pe Aeroportul Otopeni, din 15 mai. Cum se va face îmbarcarea pasagerilor

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor