Mergi direct la conținut »
O femeie din Rusia a fost condamnată la 14 ani de închisoare după ce l-a obligat pe copilul de care avea grijă să mănânce 50 de grame de sare
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O femeie din Rusia a fost condamnată la 14 ani de închisoare după ce l-a obligat pe copilul de care avea grijă să mănânce 50 de grame de sare

O femeie din Rusia a fost condamnată la 14 ani de închisoare după ce l-a obligat pe copilul de care avea grijă să mănânce 50 de grame de sare

O femeie din Rusia a fost condamnată la 14 ani de închisoare după ce a provocat moartea unui copil de doar doi ani, pe care l-a obligat să mănânce 50 de grame de sare.

De Dana Aramă,

Yana Deinesh este o femeie în vârstă de 25 de ani din regiunea Arkhangelsk Oblast din Rusia.

În iunie 2018, Yana era bona unui copil în vârstă de doi ani. Acesta a încercat să-l facă să mănâce pe micuș, însă când acesta a refuzat femeia l-a obligat să înghită 50 de grame de sare, lucru care i-a provocat moartea copilului.

După ce a înghițit sare, copilul a început să se simtă rău și și-a pierdut cunoștința. Dădaca l-a dus de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața micuțului. Cantitatea de sare înghițită de micuț era mai mare de 60 de ori decât limita de sare pe care o poate consuma un om.


Yana Deinish a mărturisit că i-a dat copilului să mănânce sare, însă a afirmat, în fața polițiștilor, că nu voia ca acesta să moară.

Mama copilului a declarat că Yana, care are doi copii, îl mai maltratase pe bebelușul de care avea grijă, lovindu-l atunci când acesta nu era ascultător.

Acum, în urma procesului, Yana Deinish a fost condamnată la 14 ani de închisoare, relatează lavanguardia.com.

FOTO: Russia 1


Citește și:

Alegeri europarlamentare 2019 în România | Tot ce trebuie să știi despre cum se poate vota pe 26 mai

Close
Închide
  Close