Mergi direct la conținut »
O femeie din Sinaia a murit în Italia, dar nimeni nu s-a dus să-i ridice trupul de la morgă. I se caută familia
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O femeie din Sinaia a murit în Italia, dar nimeni nu s-a dus să-i ridice trupul de la morgă. I se caută familia

O femeie din Sinaia a murit în Italia, dar nimeni nu s-a dus să-i ridice trupul de la morgă. I se caută familia

O femeie din Sinaia, în vârstă de 34 de ani, a murit în urmă cu zece zile, în Italia. Nimeni nu s-a prezentat la morgă pentru a-i ridica trupul. Un anunț a fost postat pe mai multe rețele sociale și ste-uri, pentru a încerca să se dea de urma cuiva din familia ei.

Viorica Burtea avea 34 de ani și a decedat în data de 10 februarie la Spitalul SantAnna di Cona, din Ferrara. Corpul ei n-a fost revendicat de nimeni, a anunțat gazetaromaneasca.com.

Viorica Burtea ezidentă la Molinella, viale Enrico Toti, avea ochi verzi și păr negru.

Cazul a fost preluat și de presa locală italiană, care totodată a lansat un apel cititorilor cu rugămintea de a încerca să găsească vreo rudă sau vreun amic al decedatei. „Femeia a murit acum zece zile la SantAnna di Cona. Nimeni nu a revendicat corpul”, e anunțul care circulă în mediul online.


Declarație cinică a unui medic de la „Marius Nasta”: „A venit să moară la noi, ca să fim arătați cu degetul pentru acest acinetobacter”. Doctorul susține că bacteria a fost adusă de la un alt spital

Close
Închide
  Close