MENIU CAUTĂ
20 Aug. 2018 12:21

VIDEO | O femeie din SUA a fost călcată cu mașina de doi hoți care au vrut să-i fure geanta cu bani

Distribuie

O femeie din SUA, care a scos de la bancă 75.000 de dolari, a fost atacată de hoți și a fost călcată cu mașina de aceștia, potrivit autorităților din Texas, care au dat publicității și un clip video surprins de camerele de supraveghere.

Victima, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost atacată vineri, după ce a părăsit sucursala unei bănci, având asupra sa o geantă plină cu bani. Suma urma să fie dusă la sediul firmei sale, scrie presa locală, scrie ABC.

„A fost urmărită de la bancă până la sediul firmei sale de doi hoți. Infractorii au condus două mașini diferite”, a spus un purtător de cuvânt al poliției.

Atunci, un suspect pe nume Davis Dowell Mitchel (31 de ani) s-a chinuit să îi fure geanta cu bani. Când a văzut ce se petrece afară, soțul femeii a sărit în ajutorul ei, însă complicele lui Mitchell, Travonn Johnson, a ieșit din cealaltă mașină și a început să împartă pumni victimelor.

Văzând că victima nu dă drumul genții, Johnson a sărit în mașină și a trecut, în marșarier, peste femeie. Doar așa au reușit să fure banii.

Acum, femeia se află în stare gravă în spital, iar soțul ei este internat cu răni care nu-i pun viața în pericol.

Între timp, cei doi au fost prinși de poliție și suma de bani a fost recuperată Mitchell a fost arestat și este acuzat de furt și va sta în închisoare pe tot parcursul procesului.

Poliția îl caută acum pe celălalt infractor.


CITEȘTE ȘI: Bacalaureat 2018 – sesiunea de toamnă. Calendarul examenelor și afișarea rezultatelor


FOTO: CAPTURĂ VIDEO

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Uranissima. Previziuni Săgetător pentru săptămâna 18-24 februarie 2019
Comentarii