De Mihai Niculescu,

Polițiștii suceveni au intervenit sâmbătă la un scandal în familie, după ce femeia agresată de soț a sunat la 112 și a cerut ajutor. Bărbatul de 47 de ani i-a dat o palmă, pentru că femeia l-a certat întrucât acesta consuma băuturi alcoolice. Agresorul a fost evacuat din casă iar femeia pălmuită a primit îngrijiri la spital, relatează newsbucovina.ro.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în jurul orei 12.00, între cei doi soţi s-au iscat discuţii în contradictoriu, cu privire la faptul că bărbatul consumă frecvent băuturi alcoolice. Conflictul dintre cei doi soţi a degenerat, bărbatul a devenit agresiv şi a lovit-o cu palma în zona feţei pe soţia sa, care a sesizat evenimentul prin apel la 112 se arată în informarea polițiștilor.

Bărbatul a fost evacuat din imobilul de domiciliu și s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „violență în familie”.

Femeia a declarat că se află într-o stare de temere și a solicitat eliberarea unui ordin de protecție provizoriu. Polițiștii de proximitate au emis ordin de protecție provizoriu, începând cu 15.06.2019, ora 15.30 pe o perioadă de 5 zile” arată sursa citată.


Citește și: Liviu Dragnea și-a depus ultima declarație de avere ca președinte al Camerei Deputaților, deși nu mai e în funcție de două săptămâni, după condamnare. Câți bani are în cont fostul președinte PSD