MENIU CAUTĂ
21 Aug. 2018 11:00

O femeie politician susține că a fost răpită de extratereștri. ”Am fost în nava lor spațială”

Distribuie

O femeie care candidează din partea Republicanilor la Congresul SUA susține că a fost răpită de extratereștri și comunică deseori cu aceștia, prin telepatie. Bettina Rodriguez Aguilera a povestit presei americane prin ce a trecut și nu este deloc speriată de legătura pe care o are cu ființele de pe altă planetă, ci este încântată de relația pe care o are cu acestea.

'Am fost răpită de extratereștri când aveam șapte ani. Am fost în nava lor spațială', susține femeia, care a adăugat că lucrurile nu s-au oprit atunci, în copilărie. Bettina declară că vorbește în permanență cu aceștia, prin intermediul telepatiei, conform Washington Post.

Mai mult, ființele de pe alte planete i-au spus mai multe secrete despre omenire, printre care și faptul că o atracție turistică din Miami, Corale castle, este de fapt o piramidă din antichitate, care ascunde foarte multe secrete.

În ciuda faptului că poveștile ei sunt ciudate, iar comportamentul femeii nu este unul tocmai potrivit unui candidat la Congresul SUA, presa de peste Ocean o susține pe Bettina Rodriguez Aguilera.

CITEȘTE ȘI

foto: Hollywood Live

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii